Ξενοδοχειακός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών από την P&P Ιατρικά

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος οι ξενοδόχοι καλούνται να εφαρμόσουν με συνέπεια τα απαιτητικά υγειονομικά πρωτόκολλα, προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και του προσωπικού. Οι ανάγκες για πιστοποιημένα προϊόντα που θα εξασφαλίσουν τη συνολική υγιεινή του ξενοδοχείου και των ανθρώπων είναι αυξημένες, καθώς η νέα πραγματικότητα επιβάλλει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον ξενοδοχειακό εξοπλισμό για την προστασία από τον Covid-19.

H P&P Ιατρικά αποτελεί μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο των αναλωσίμων ιατρικών ειδών και του εξοπλισμού ιατρείων. Εν μέσω πανδημίας έχει δημιουργήσει και νέες συνεργασίες με τουριστικές επιχειρήσεις, όπως είναι τα ξενοδοχεία, ο κλάδος της εστίασης και του λιανεμπορίου ή οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις, διαθέτοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ατομικής προστασίας και απολύμανσης για κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια. Στο χαρτοφυλάκιο της P&P Ιατρικά ο ξενοδόχος θα βρει μάσκες προστασίας και προσωπίδες, αντισηπτικά χεριών και είδη ιματισμού όπως γάντια, μπλούζες, ποδονάρια και καπέλα για τους χώρους της κουζίνας. Παράλληλα, προσφέρονται απολυμαντικά επιφανειών και υφασμάτων, προϊόντα απολύμανσης χώρων και αντιμικροβιακοί τάπητες.

Η P&P Ιατρικά ιδρύθηκε το 2012 και εξελίσσει διαρκώς την προϊοντική της σύνθεση, την ποιότητα των υπηρεσιών της και την ανταγωνιστικότητα των τιμών της, διαμορφώνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Στην P&P ιατρικά η απόλυτη εξυπηρέτηση αποτελεί δέσμευση για κάθε επαγγελματία που αναζητά εμπιστοσύνη και σεβασμό από τους συνεργάτες του αλλά και εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών για τη δουλειά του.

Exit mobile version