White Mattresses στην Xenia 2023: Όταν η τέχνη και η φιλανθρωπία επαναπροσδιορίζουν την εμπειρία του ύπνου

Ο ύπνος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας διαμονής, καθώς συμβάλλει καταλυτικά στη χαλάρωση και την ξεκούραση των επισκεπτών και κατ’ επέκταση στην πιο ευχάριστη διαμονή τους στο κατάλυμα. Στο πλαίσιο αυτό, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι στην πρόσφατη Έκθεση Xenia, που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα στο Metropolitan Expo, οι προτάσεις των εταιρειών σε στρώματα και άλλα είδη ύπνου συγκέντρωσαν τα βλέμματα των περισσότερων επισκεπτών. Οι νέες «αφίξεις» ήταν πολλές και ενδιαφέρουσες. Μια όμως ήταν η εταιρεία που κατάφερε να «κλέψει» την παράσταση και δεν ήταν άλλη από τη White Mattresses. Η ροδίτικη εταιρεία συνδυάζοντας την πρωτοπορία, την τέχνη και την κοινωνική προσφορά, μετέτρεψε το περίπτερό της σε ένα μαγικό τοπίο που τα όνειρα «πρωταγωνιστούν»!

Λειτουργικά προϊόντα υψηλής αισθητικής που «απογειώνουν» τα όνειρα

Η White Mattresses αποτελεί μια ελληνική εταιρεία που ξεχωρίζει για τα χειροποίητα προϊόντα της, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν μια premium εμπειρία για τους πελάτες των τουριστικών καταλυμάτων.  Οι επισκέπτες της Xenia 2023, μεταξύ άλλων, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο στρώμα “PSERIMOS”, το ανανεωμένο “ANTIMILOS” και τη συλλογή από ξύλινα έπιπλα της White Mattresses που «παντρεύουν» αρμονικά την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα. Παράλληλα, όμως βρέθηκαν μπροστά και σε μια έκπληξη. Το περίπτερο της εταιρείας δεν στήθηκε απλώς για να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα, αλλά μετατράπηκε σε μια πολύχρωμη γκαλερί για καλό σκοπό.

White x Lalas: Μια πολύχρωμη ενέργεια για την ενίσχυση της «Φλόγα»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης “White x Lalas: The Art of Elevated Sleeping Realities”, ο γνωστός καλλιτέχνης, Θανάσης Λάλας μεταμόρφωσε με τη ζωντανή του τέχνη τον εκθεσιακό χώρο, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία στους παρευρισκόμενους. Η White Mattresses είναι αποφασισμένη να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία ύπνου και εμφανίζεται απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό το στόχο. Μέσα από τη συνεργασία της όμως με τον Θανάση Λάλα έδειξε και την κοινωνική της ευαισθησία, αφού τα περισσότερα έργα που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης, δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν ως δωρεά στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Μέσα από αυτή την ξεχωριστή ενέργεια, που φέρει φως και ελπίδα στις οικογένειες παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο, η White Mattresses έκανε πράξη τη δέσμευσή της για θετικό αντίκτυπο της παρουσίας της στην ευρύτερη κοινότητα, υπενθυμίζοντας στους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας που βρέθηκαν στο χώρο ότι ο ύπνος είναι τέχνη. Ταυτόχρονα, η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία πρωτοποριακών στρωμάτων ανώτατης ποιότητας που αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα στην κατηγορία του ύπνου.

Μάθετε περισσότερα για τη White Mattresses στο www.whitemattress.gr

 

 

Exit mobile version