Βραβεία σε startups τουριστικές επιχειρήσεις

Απονεμήθηκαν στο θερινό κινηματογράφο Cine Ψυχικό Classique τα βραβεία στις ομάδες του 2ου κύκλου του Προγράμματος Επιτάχυνσης CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, του πρώτου startup επιταχυντή αποκλειστικά για τον τουρισμό, που έχει δημιουργηθεί από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος.

Tο πρώτο βραβείο με χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ κέρδισε η ομάδα της Hotellisense, που προσφέρει μια πλατφόρμα cloud που βοηθά τα ξενοδοχεία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα δεδομένα τους προκειμένου να μειώσουν το χρόνο λήψης αποφάσεων και να αυξήσουν τα έσοδα τους.

Το δεύτερο βραβείο και το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ έλαβε η ομάδα της Reveffect, που θεωρείται η νέα γενιά του ξενοδοχειακού total revenue management και χρησιμοποιεί προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία και στοιχεία που βασίζονται σε δεδομένα, για την ενημέρωση της στρατηγικής και την επίτευξη προκαθορισμένων στόχων.

Το τρίτο βραβείο και τα 3.000 ευρώ απέσπασε η ομάδα της Narratologies. Η Narratologies είναι μια πλατφόρμα IoT και εφαρμογή για κινητά που προσφέρει gamified εμπειρίες μέσα στην πόλη, κάνοντας την ανακάλυψη του τοπικού πολιτισμού εύκολη και διασκεδαστική.

Με το «Βραβείο Κοινού» διακρίθηκε η ομάδα της Inomo, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι τεσσάρων διανυκτερεύσεων με διατροφή για 4 άτομα στο ξενοδοχείο Amada Colossos Resort στη Ρόδο.

Exit mobile version