Visit Greece app: Το απόλυτο ψηφιακό εργαλείο στην υπηρεσία του ελληνικού τουρισμού

Ένα σημαντικό εργαλείο για τους επισκέπτες της Ελλάδας, που συμπεριλαμβάνεται στη «φαρέτρα» του EOT από το Μάιο του 2020, αποτελεί τo Visit Greece Αpp που σχεδίασε η Warply. Ο χρήστης που κατεβάζει την εφαρμογή του Visit Greece έχει τη δυνατότητα, όπου και αν βρίσκεται, να μπορεί γρήγορα και εύκολα να αντλήσει όλες τις πληροφορίες για τους τουριστικούς προορισμούς και τις εμπειρίες που να μπορεί να βιώσει σε καθένα από αυτούς, να βρει και να κλείσει προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια, να αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια για επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρει πληροφορίες για διαμονή, εστίαση και νυχτερινή διασκέδαση και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων που μπορούν να απολαύσουν σε όλη την επικράτεια.

Η εφαρμογή που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των τουριστών

Το δυναμικό αυτό ψηφιακό εργαλείο είναι ένα από τα βασικά μέσα προβολής του ελληνικού τουρισμού διεθνώς και μέχρι στιγμής, εν μέσω πανδημίας, έχει γνωρίσει μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Το τελευταίο διάστημα, εμπλουτίστηκε με νέο αναλυτικό περιεχόμενο σε ότι αφορά τα αξιοθέατα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους τουριστικούς μας προορισμούς αλλά και τα υγειονομικά μέτρα και τις διαδικασίες ταξιδιού που ισχύουν στη χώρα μας κατά την περίοδο της πανδημίας. Στην «απογείωση» του Visit Greece app μέσα στο 2021, συνέτειναν σημαντικά οι νέες χρηστικές λειτουργίες και ενότητες που δημιουργήθηκαν στο περιεχόμενο, αλλά και μία σειρά ενεργειών προβολής και επικοινωνίας που σχεδίασε και υλοποίησε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού εντός και εκτός Ελλάδας.

Η εφαρμογή διαθέτει ειδική ενότητα για την εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη και εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας έναντι της πανδημίας Covid-19. Λειτουργεί από το 2020 με επικαιροποιημένη πληροφόρηση για όλα τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν κάθε φορά, αλλά και για τα έγγραφα που είναι απαραίτητα στο ταξίδι των επισκεπτών προς τη Ελλάδα. Παράλληλα ενσωματώθηκαν σε ψηφιακό χάρτη 610 διαγνωστικά κέντρα και 74 δημόσια σημεία δειγματοληψίας για τεστ covid σε όλη τη χώρα προκειμένου να διευκολύνεται η πρόσβαση των επισκεπτών μας σε αυτά.

Exit mobile version