Visit Greece App: Στην κορυφή των προτιμήσεων η εφαρμογή που σχεδίασε η Warply

Το Visit Greece Application, η επίσημη εφαρμογή του Ελληνικού Τουρισμού που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Warply για το Υπουργείο και τον ΕΟΤ, σήμερα μετράει πάνω από 2.500.000 downloads, στηρίζοντας το εθνικό προϊόν με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις τελευταίες τάσεις στο marketing.

Το app, μέσα στο 2021, σημείωσε τεράστια επιτυχία, χωρίς καθόλου σχεδόν διαφήμιση. Κέρδισε όμως γρήγορα «έδαφος» στις προτιμήσεις του κοινού, αφού εμπλουτίστηκε με νέες χρηστικές λειτουργίες και ενότητες όσον αφορά το περιεχόμενο και μία σειρά ενεργειών προβολής και επικοινωνίας. Οι νέες παρεχόμενες υπηρεσίες της εφαρμογής όπως τα travel stories, όπου οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν τις δικές τους φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ελλάδα, είχαν μεγάλη απήχηση, αφού τον προηγούμενο χρόνο «ανέβηκαν» πάνω από 400.000 stories. Το app στηρίζεται σε μια καινοτόμα πλατφόρμα που δίνει πολλές δυνατότητες στους χρήστες για gamification, ενημερώσεις βάσει τοποθεσίας, διαγωνισμούς κα. Διαθέτει mobile wallet για αγορές μέσω κινητού, online booking και πάνω από 4.500 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Το σημαντικό είναι ο ότι ο κάθε έμπορος μπορεί να διαχειρίζεται το προφίλ του και να προσφέρει παράλληλα και προτάσεις custom για τους χρήστες της εφαρμογής.

Ό,τι χρειάζεται ο ταξιδιώτης στο κινητό του

Στην επιτυχία του Visit Greece App συνέβαλαν παράλληλα η δημιουργία ειδικής ενότητας για την εξυπηρέτηση του ταξιδιώτη και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας έναντι της πανδημίας Covid-19 αλλά και άλλες ενότητες, όπως αυτή για την επέτειο των 200 ετών της επανάστασης του 1821. Επίσης προστέθηκαν στο περιεχόμενο, μεταξύ άλλων: 25 χιονοδρομικά κέντρα από όλη την Ελλάδα, 22 μαρίνες από όλη την επικράτεια καθώς και όλες οι παραλίες με Γαλάζια Σημαία, η δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου book a ticket για μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ferries, ενοικίαση αυτοκινήτων κ.α. και δυνατότητα δωρεάν προβολής τουριστικών επιχειρήσεων. Πρόκειται για μια εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη εφαρμογή, αφού μετά το ολικό redesign που πραγματοποιήθηκε από τη Warply, προσφέρει καλύτερη και πιο εύκολη πλοήγηση.

Η Warply στον τομέα του τουρισμού

Η Warply είναι ηγέτιδα εταιρεία στην Ευρώπη, στα προγράμματα loyalty και επιβράβευσης πελάτη, με βαθιά εξειδίκευση στο mobile marketing και στις ψηφιακές πληρωμές. Πρόκειται για μια διεθνή εταιρεία τεχνολογίας – από τις πιο καινοτόμες στον κόσμο – αναγνωρισμένη ως “loyalty Agency of the Year” και “Mobile Agency of the Year” με διευρυμένο πελατολόγιο σε όλο τον κόσμο. Μια από τις κατηγορίες που δραστηριοποιείται είναι και αυτή του τουρισμού καθώς εξειδικεύεται και παρέχει DMS (Destination Management system) για κράτη, Δήμους και περιφέρειες ανά τον κόσμο.

Επίσης, έχει υπηρεσίες αποκλειστικά για τουριστικές επιχειρήσεις, με εξειδικευμένη πλατφόρμα για rewards αλλά και λύσεις για ψηφιακές πληρωμές, μαζί με mobile wallets, prepaid vouchers ταξιδιώτη και contactless push payments. Διαφοροποιείται σημαντικά από άλλες λύσεις καθώς έχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που τις προσφέρει custom made, συνδυαστικά με μια πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο κομμάτι της επιβράβευσης και των ψηφιακών συναλλαγών, αλλά και στο κομμάτι του mobile.

Exit mobile version