Upgraded: Ο σύμμαχος του ξενοδόχου στη διαχείριση κρατήσεων

Η επαγγελματική διαχείριση των κρατήσεων, η αμεσότητα στην επικοινωνία με τους πελάτες αλλά και η ελκυστική σύγχρονη εικόνα στο διαδίκτυο αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την προσέλκυση πελατών και την επιτυχία ενός ξενοδοχείου, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως η παρούσα. Πολλά μικρά ξενοδοχεία και καταλύματα θα επιθυμούσαν να έχουν ένα τμήμα που να διαχειρίζεται τις κρατήσεις τους. Πολλές φορές όμως αυτό δεν είναι οικονομικά εφικτό ή δεν είναι εύκολο να βρεθεί το κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό. Στο πλαίσιο αυτό, η Upgraded έρχεται να προσφέρει λύσεις στους ξενοδόχους που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο, την εξειδίκευση ή τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες εξελίξεις.

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και βελτίωση της online εικόνας

Η Upgraded αποτελεί μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών σε τουριστικά καταλύματα. Ειδικεύεται στη διαχείριση κρατήσεων, η οποία πλαισιώνεται από υπηρεσίες marketing και από τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στους ξενοδόχους που συνεργάζεται. Αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τη διαδικασία διαχείρισης κρατήσεων, τη λειτουργία και την online εικόνα μικρών ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων. Μετά από 2.5 χρόνια λειτουργίας, αποτελεί ήδη το «τμήμα κρατήσεων» – και όχι μόνο –για περισσότερα από 25 Τουριστικά Καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.

Διαχείριση Κρατήσεων

Η Upgraded αναλαμβάνει την ολοκληρωτική διαχείριση και οργάνωση των κρατήσεων ενός ξενοδοχείου, είτε πρόκειται για απευθείας κρατήσεις, είτε μέσω των online καναλιών κρατήσεων (booking,airbnb,expedia κ.α.).

Marketing

Δημιουργεί μια σωστή και επαγγελματική εικόνα για την επιχείρηση στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και προβάλλοντας το ξενοδοχείο στα κατάλληλα μέσα.

Συμβουλευτική υποστήριξη

Η Upgraded βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον ξενοδόχο, ενισχύοντας την προσπάθειά του να οργανώσει τη λειτουργία του καταλύματος, συμβουλεύοντας τον και μεταφέροντας του το δικό της know-how. Στόχος είναι η οργάνωση στη λειτουργία του ξενοδοχείου, ώστε να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς.

Exit mobile version