Το τμήμα LG Business Solutions συμμετείχε ενεργά στην έκθεση Xenia 2023

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), σε συνεργασία με τον επίσημο συνεργάτη Δρακουλάκης Α.Ε., για μια ακόμα χρονιά συμμετείχε στην έκθεση Xenia 2023, την κορυφαία εκδήλωση για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου, που πραγματοποιήθηκε στις 25 έως 27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo. Αξιοποιώντας την σταθερή επιτυχία των προηγούμενων συμμετοχών της, η LG Business Solutions παρουσίασε τα προϊόντα αιχμής της που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν την εμπειρία της φιλοξενίας.

Στην Xenia 2023, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο της LG στο περίπτερο της (Hall 2, Περίπτερο D02,E01), όπου η εταιρεία παρουσίασε την τεχνογνωσία της στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, στις Digital Signage οθόνες, στις επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού και στις αντλίες θερμότητας για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν ξενοδοχειακές τηλεοράσεις με τεχνολογία OLED, αναδεικνύοντας επίσης τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας infotainment Pro:Centric Direct και Pro:Centric Cloud για μια αναβαθμισμένη ξενοδοχειακή εμπειρία, καθώς και η μοναδική πρόταση οθόνης για τηλεδιασκέψεις , One Quick Work signage. Η εντυπωσιακή οθόνη All In One 136”, που ήταν τοποθετημένη στο κέντρο του περιπτέρου, καθήλωσε τους επισκέπτες.

Μια ξεχωριστή προσθήκη στη φετινή παρουσίαση ήταν το LG Self-Ordering Kiosk, μια οθόνη 27 ιντσών με φωτεινότητα 300 nits, που φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αλληλεπιδρούν με τα menu των εστιατορίων. Αυτό το καινοτόμο προϊόν, εξοπλισμένο με in-cell τεχνολογία αφής, εγγυάται μια άψογη και αποτελεσματική εμπειρία παραγγελίας. Εκτός από τα εστιατόρια, το LG Self-Ordering Kiosk μπορεί να προσαρμοστεί για διάφορους χώρους, όπως λόμπι ξενοδοχείων για απλοποιημένο check-in και καταστήματα λιανικής για αυτοματοποιημένα ταμεία.

Ο κ. Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, ευχαρίστησε όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό τους και έδωσε τις καλύτερες ευχές του για μια δημιουργική και πολλά υποσχόμενη νέα σεζόν για τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Τονίζοντας τη δέσμευση της LG για την υποστήριξη των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου, δήλωσε: “Το τμήμα LG Business Solutions είναι αφοσιωμένο στο να παρέχει στους επαγγελματίες ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που ενσωματώνουν καινοτόμες τεχνολογίες, συμβάλλοντας στη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους. Με τη συμμετοχή μας στην κορυφαία έκθεση Xenia, στοχεύσαμε να εξοπλίσουμε τους επαγγελματίες με τα απαραίτητα εργαλεία για ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τομέα του τουρισμού”.

Exit mobile version