Τo Astra Suites υποδέχεται Τεχνολογίες Νέας Γενιάς με την υπογραφή της WebOlution

Το ανανεωμένο website του Astra Suites, λανσάρει η ομάδα της WebOlution μέσω του οποίου καταφέρνει και ζωντανεύει το όραμα κάθε επισκέπτη. «Το μαγευτικό απάγκιο στην κορυφή του Αιγαίου», όπως αποκαλείται από αρκετούς, βρίσκεται στην σαγηνευτική Σαντορίνη.

Η νέα, Google friendly και απόλυτα συμβατή με τα κινητά, custom-made ιστοσελίδα του Astra Suites, με καθαρό design και λιτές γραμμές, σχεδιάστηκε με λεπτομέρεια στη minimal αισθητική, εκφράζοντας την απόλυτη ηρεμία της τοποθεσίας και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Η έμφαση στην κομψότητα και στη πολυτέλεια, καθώς και το superior UI που χρησιμοποιήθηκε, συντέλεσε στο εντυπωσιακό 5-star design της ιστοσελίδας, προτρέποντας τον χρήστη να ανακαλύψει εύκολα και γρήγορα, το ευρύ φάσμα των επιλογών πολυτελούς διαμονής καθώς και να κλείσει την αγαπημένη του σουίτα ή βίλα, αξιοποιώντας τεχνολογίες & σύγχρονες υπηρεσίες όπου χρησιμοποιήθηκαν για την απόλυτη UX optimized εμπειρία του.

Η αξιοποίηση της υπηρεσίας Live Rates & Availability, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στο χρήστη, καθώς πρόκειται για μια καινοτόμα υπηρεσία, που εμφανίζει live την τιμή, και την διαθεσιμότητα του δωματίου στο οποίο πλοηγείται και επιθυμεί να κλείσει.

Το Astra Suites προσφέρει Easy Web Check-in με scanning διαβατηρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να ολοκληρώσουν το check-in τους πριν καν έρθουν στο ξενοδοχείο, εξοικονομώντας χρόνο κατά την άφιξη, μέσω της κινητής συσκευής τους χωρίς επιπλέον ανάγκη εφαρμογής.

Στη διαδρομή της UX optimized εμπειρίας, συντέλεσε και το Custom price checker. Η απόλυτη loyalty υπηρεσία με στόχο την εμφάνιση των τιμών και της διαθεσιμότητας στον επισκέπτη, μεταξύ άλλων ταξιδιωτικών site.

Η ιστοσελίδα του Astra Suites έχει “χτίσει” ένα ακόμα υψηλό πλεονέκτημα, καθώς για το website χρησιμοποιήθηκαν Hotel Data (Schema), για τη προβολή πλούσιων πληροφοριών στο Google. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταφέρνει να βοηθάει στην βελτιστοποίηση του SEO, να αυξάνει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας καθώς και να στοχεύει στους κατάλληλους χρήστες ανάλογα με την αναζήτηση που πραγματοποιούν, στις σελίδες του site.

Η βελτιστοποίηση με γνώμονα το Google Page Speed, έρχεται να συμπληρώσει την υπηρεσία Hotel Data, με την οποία η ιστοσελίδα του Astra Suites πετυχαίνει μεγαλύτερο Score στο Page Speed Insights, παρέχοντας έτσι καλύτερη και ταχύτερη εμπειρία περιήγησης στο χρήστη, με στόχο την υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζητήσεων, καθώς και την επιτυχή αύξηση των κρατήσεων του ξενοδοχείου. Ζήστε την εμπειρία του νέου site του Astra Suites, εδώ

Exit mobile version