Tesla: «Έξυπνες» συσκευές νέας γενιάς για κάθε χώρο του ξενοδοχείου

Η αναβάθμιση της εμπειρίας φιλοξενίας αποτελεί παραδοσιακά προτεραιότητα για τους ξενοδόχους που επιθυμούν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και να αυξήσουν τις κρατήσεις στην επιχείρησή τους. Για το λόγο αυτό, η προσθήκη «έξυπνων» συσκευών στα δωμάτια και τους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου μπαίνει συχνά σε πρώτο «πλάνο», με τους επαγγελματίες να αναζητούν τις κατάλληλες συσκευές που θα προσφέρουν την απαραίτητη ώθηση.

Ένα από τα brands που κερδίζουν με γοργούς ρυθμούς «έδαφος» στις προτιμήσεις καταναλωτών και επαγγελματιών τα τελευταία χρόνια είναι η Tesla, αφού η Comtrade Distribution, με έδρα το Βελιγράδι, έχει συνδέσει το όνομά της με σύγχρονες, υψηλής ποιότητας, τεχνολογικά προηγμένες, αλλά απλές στη χρήση συσκευές, ιδανικές για κάθε σπίτι και κάθε ξενοδοχείο. Στο χαρτοφυλάκιό της διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συσκευών, όπως τηλεοράσεις, κλιματιστικά, οικιακές συσκευές, όπως πλυντήρια πιάτων και ρούχων, στεγνωτήρια, ψυγεία, φούρνους, κ.α. Πρόκειται για προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες της οικίας και μιας επιχείρησης, ενώ παράλληλα έρχονται σε προσιτή τιμή για τον ενδιαφερόμενο.

Τηλεοράσεις με ασύλληπτη ποιότητα εικόνας και ήχου

Οι τηλεοράσεις Tesla έχουν σχεδιαστεί με στόχο να «απογειώσουν» την παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, ενώ είναι ιδανικές για video games και online περιεχόμενο. Προσφέρουν κρυστάλλινη εικόνα, ήχο υψηλής ποιότητας και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ ξεχωρίζουν για το πιστοποιημένο λειτουργικό σύστημα Android TV, το ενσωματωμένο Soundbar και το WebOs, που διαθέτει απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Πρόκειται για ένα έξυπνο λειτουργικό σύστημα τηλεόρασης βασισμένο σε LINUX, το οποίο δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία αναβαθμισμένη οπτικοακουστική εμπειρία, υποστηρίζοντας DTS, Dolby Audio, HDR, HLG και εφαρμογές όπως Netflix, YouTube, Prime video κ.α. Στις QLED τηλεοράσεις, η τεχνολογία Quantum προσφέρει αξεπέραστη φωτεινότητα που καθιστά εντυπωσιακή τη συνολική ποιότητα της εικόνας.

Τέλεια θερμοκρασία σε κάθε χώρο

Εκτός από τηλεοράσεις, ο ξενοδόχος θα βρει και μια μεγάλη ποικιλία κλιματιστικών Tesla στην αγορά, με προηγμένη τεχνολογία για την επίτευξη της κατάλληλης θερμοκρασίας. Τα κλιματιστικά CLASSIC φέρνουν την τεχνολογία σε κάθε χώρο, καθώς τα AC Inverter Tesla, με οικολογικό ψυκτικό R32, διαθέτουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες που «λύνουν» τα χέρια στο χρήστη. Η σειρά SELECT έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί άνετη ατμόσφαιρα, διαθέτει εύκολες ρυθμίσεις, φίλτρο ιονιστή και Wi-Fi λειτουργίες. Ο ξενοδόχος μπορεί επίσης να ξεφύγει από το κλασικό λευκό κλιματιστικό και να επιλέξει ανάμεσα σε ένα γκρι ή μαύρο, αναβαθμίζοντας και την αισθητική του χώρου. Εκτός από τις άλλες λειτουργίες, το Tesla Superior χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία για να βοηθήσει στην καταπολέμηση ιών και βακτηρίων μέσα στη συσκευή, προσφέροντας καθαρότερο αέρα από το κλιματιστικό στο χώρο. Τέλος, το μοντέλο VIRTUOSO εγγυάται φρέσκο αέρα και ήπια ροή αέρα, αφού διαθέτει έξυπνους αισθητήρες και φίλτρο HEPA.

Ψυγεία που ταιριάζουν παντού

Τέλος, τα ψυγεία Tesla, κάθετα ή οριζόντια, διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και να ταιριάξουν ιδανικά σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου. Προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, άψογη συντήρηση τροφίμων και κορυφαίο design.

Μάθετε περισσότερα:

www.tesla.info

https://www.instagram.com/tesla.info.greece/

 

Exit mobile version