Τα πάντα για την προηγμένη σειρά switches Alcatel-Lucent OmniSwitch 2360

Η Alcatel-Lucent OmniSwitch 2360 Stackable Gigabit Ethernet LAN, είναι μία ολοκληρωμένη σειρά switches, που προσφέρει την απαιτούμενη ποιότητα στην επικοινωνία και είναι ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για την ανάπτυξη λύσεων επικοινωνίας σε χώρους όπως σχολικές και πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, νοσοκομεία, δημόσια κτήρια και πολλά άλλα. Όλες οι συσκευές της σειράς λειτουργούν με ένα από τα πλέον αποτελεσματικά λειτουργικά συστήματα, το Alcatel-Lucent Operating System (AOS), το οποίο παρέχει τη δυνατότητα υποστήριξης και απλής διαχείρισης, μέσω του Command-Line Interface (CLI), του Inbox Web Browser Graphical User Interface (GUI) WebView 2.0, του Alcatel-Lucent OmniVista® 2500 Network Management System (NMS), και του Alcatel-Lucent OmniVista Cirrus Network Management as a Service μέσω cloud.

Ακόμη, η σειρά OmniSwitch 2360 προσφέρει ισχυρά χαρακτηριστικά L2+, όπως static routing (IPv4/IPv6), προηγμένο και ευέλικτο Quality of Service (QoS) και Access Control List (ACL) επιλογές, λειτουργία Denial-of-Service (DoS) και wire-rate performance. Όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά καθιστούν αυτή τη σειρά switches ιδανική για την ασφαλή λειτουργία ενός δικτύου, την αξιοπιστία του και τη λειτουργική αποδοτικότητά του, για κάθε δίκτυο μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η σειρά Alcatel-Lucent OmniSwitch 2360 διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και προσφέρει τη μέγιστη προστασία στην επένδυσή σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά μοντέλα της σειράς Alcatel-Lucent OmniSwitch 2360 είναι τα παρακάτω:

 

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα της Alcatel-Lucent Enterprise αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρεία PartnerΝΕΤ, www.partnernet-ict.com, τηλ.: 2107100000, sales@partnernet-ict.com

Exit mobile version