Συμμετοχή της HP και της Digimark στην XENIA 2024

H Digimark ανακοινώνει την συμμετοχή της μαζί με την HP στην έκθεση-θεσμό της τουριστικής βιομηχανίας Xenia, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo στις 23-25 Νοεμβρίου 2024

Στο Hall1 – Περίπτερο D26/E24, η Digimark σε συνεργασία με την HP θα παρουσιάσουν τις κορυφαίες λύσεις τεχνολογίας για τον τουριστικό κλάδο. Οι ειδικοί της εταιρείας θα βρίσκονται εκεί για να εξηγήσουν στους επαγγελματίες πώς μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Οι επισκέπτες της έκθεσης που θα περάσουν από το περίπτερο της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις HP όπως POS (Point Of Sales systems), εκτυπωτές, πολυμηχανήματα και προϊόντα Computing με εξελιγμένο Security, , λύσεις DaaS καθώς και συστήματα Video Conferencing της POLY, ενός brand της HP. Επιπρόσθετα, θα δουν λύσεις για αδιάκοπη συνδεσιμότητα Internet σε απομακρυσμένες και μη περιοχές με τεχνολογίες 5G και Satellite που προσφέρει η Digimark στις επιχειρήσεις του κλάδου.

Σημειώνουμε ότι η Digimark  επενδύει σταθερά στον κλάδο του τουρισμού την τελευταία δεκαετία, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει πολλές εγκαταστάσεις, προσφέροντας πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις σε επιχειρήσεις του κλάδου από ενοικιαζόμενα δωμάτια και Airbnb μέχρι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και Resort.

Exit mobile version