SKY express: Η business class είναι Bliss!

Η SKY express επαναπροσδιορίζει την Business Class και παρουσιάζει για πρώτη φορά την BLISS, προσφέροντας στους επιβάτες της μία σειρά διαφορετικών επιλογών σε κάθε στάδιο του ταξι-διού τους για μια ακόμα πιο μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Στη SKY express η business class είναι διαφορετική, είναι Bliss. Η Bliss προσφέρει στους επιβάτες προτεραιότητα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, δωρεάν πρόσβαση στα VIP Lounges, δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον αποσκευών και κιλών σε αυτές, fine dining επιλογές από έναν premium κα-τάλογο με γεύσεις που απογειώνουν τις αισθήσεις και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης, συνδυάζοντας την αειφορία, την άνεση και την πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία που ο κάθε ταξιδιώτης επιζητά.

Το ταξίδι με τη SKY express γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό για τους ταξιδιώτες που απολαμ-βάνουν μία πραγματικά εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία, προσαρμοσμένη απόλυτα στις α-νάγκες και τις επιθυμίες τους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και περιβαλλοντικά υπεύθυνη επιλογή με ένα στόλο που τον χαρακτηρίζει το μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα.

Exit mobile version