Πώς η τεχνολογία της Ruijie Reyee μπορεί να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά το τουριστικό σας κατάλυμα

Στη σύγχρονη εποχή της τουριστικής φιλοξενίας, η παροχή υψηλής ποιότητας διαµονής δεν περιορίζεται µόνο στις ανέσεις του δωµατίου ή τη θέα από το µπαλκόνι του έκαστου δωµατίου. Η τεχνολογία και οι τεχνολογικές παροχές του καταλύµατος παίζουν πλέον κρίσιµο ρόλο στη συνολική εµπειρία του επισκέπτη.

Έχοντας υπόψιν την συνεχή ανάγκη για προηγµένες λύσεις δικτύωσης, και στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλοξενούµενων και των επισκεπτών τους ξενοδοχεία, βίλες και άλλα τουριστικά καταλύµατα κάνουν το επόµενο βήµα και αναβαθµίζουν τις τεχνολογικές τους δοµές. Λαµπρό παράδειγµα της εξέλιξης αυτής είναι το Evgenia Villas & Suites.

Το Evgenia Villas & Suites βρίσκεται στα Φηρά της Σαντορίνης και είναι ένα πολυτελές κατάλυµα µε 22 δωµάτια και σουίτες. Τα τελευταία χρόνια αντιµετώπιζε σηµαντικές προκλήσεις µε την υπάρχουσα δικτυακή του υποδοµή και ανακάλυψε πως η αρχική λύση που είχαν υιοθετήσει δεν µπορούσε πλέον να ανταποκριθεί στις αυξηµένες απαιτήσεις των επισκεπτών και των λειτουργικών αναγκών του ξενοδοχείου.

Οι κύριες προκλήσεις που εµφανίστηκαν ήταν η ασταθής απόδοση του δικτύου τους, η περιορισµένη κάλυψη του Wi-Fi αλλά και οι δυσκολίες στην διαχείριση του δικτύου από το προσωπικό του ξενοδοχείου, το οποίο δεν διέθετε εύχρηστα εργαλεία και αποµακρυσµένες δυνατότητες ελέγχου. Οι επισκέπτες συχνά διαµαρτύρονταν για αργές ταχύτητες διαδικτύου και συχνές διακοπές σύνδεσης, κάτι που επηρέαζε αρνητικά την εµπειρία τους καθώς ορισµένες περιοχές του ξενοδοχείου δεν είχαν επαρκή κάλυψη Wi-Fi, προκαλώντας περισσότερη δυσαρέσκεια στους επισκέπτες. Τα προβλήµατα ήταν αρκετά και η ώρα για αλλαγή είχε έρθει.

Για να αντιµετωπίσει αυτές τις προκλήσεις, το Evgenia Villas & Suites επέλεξε να αναβαθµίσει τις δικτυακές του υποδοµές µε την προηγµένη τεχνολογία της Ruijie  Reyee. Η νέα λύση περιλαµβάνει µια σειρά από καινοτόµα χαρακτηριστικά που έχουν λύσει τα προβλήµατα που υπήρχαν µέχρι και πρόσφατα και µεταµόρφωσαν την εµπειρία διαµονής των επισκεπτών αλλά και το εργασιακό περιβάλλον του προσωπικού.

Με την εγκατάσταση των προηγµένων µοντέλων από την Ruijie Reyee, το Evgenia Villas & Suites διαθέτει τεχνολογία Wi-Fi 6 και το δίκτυο του ξενοδοχείου µπορεί να προσφέρει ταχύτερες ταχύτητες και µεγαλύτερη χωρητικότητα. Αυτό σηµαίνει ότι οι επισκέπτες µπορούν να απολαµβάνουν αδιάλειπτη συνδεσιµότητα, ακόµα και στις πιο αποµακρυσµένες γωνιές του καταλύµατος. Η ανάπτυξη εξοπλισµού προηγµένης τεχνολογίας εξασφάλισε αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση σε όλο το ξενοδοχείο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περιηγούνται στο διαδίκτυο, να παρακολουθούν βίντεο και να πραγµατοποιούν online δραστηριότητες χωρίς καµία διακοπή ή lag.

Η ολοκληρωµένη λύση που παρέχουν τα µοντέλα της Ruijie Reyee περιλαµβάνει έξυπνα εργαλεία διαχείρισης δικτύου µε δυνατότητες παρακολούθησης σε πραγµατικό χρόνο, αυτόµατες ειδοποιήσεις και βελτιστοποίηση µέσω τεχνητής νοηµοσύνης (AI), επιτρέποντας στο προσωπικό να επιλύει προβλήµατα πριν καν γίνουν αντιληπτά από τους επισκέπτες, βελτιώνοντας την αποτελεσµατικότητα του δικτύου και µειώνοντας τον χρόνο εκτός λειτουργίας (out of power).

Επίσης µέσω της δικτυακής πλατφόρµας Ruijie Cloud γίνεται ευκολότερη η διαχείριση της συνολικής υποδοµής του δικτύου. Μέσω αυτού του συστήµατος, ορίζονται τα επίπεδα πρόσβασης για τους πελάτες, και υπάρχει δυνατότητα παραµετροποίησης του κεντρικού portal του ξενοδοχείου µε landing page, vouchers και διαφηµίσεις. Οι administrators µπορούν να βλέπουν και να διαχειρίζονται πλήρως κάθε δικτυακή συσκευή, ανά πάσα στιγµή και από οποιοδήποτε σηµείο βρίσκονται, από τον υπολογιστή ή ακόµα και από το κινητό, ώστε να υπάρχει συνεχείς υποστήριξη και µειώνοντας τον χρόνο απόκρισης σε πιθανά προβλήµατα και αυξάνοντας τη συνολική αποδοτικότητα.

Ο συνεργάτης της PartnerNET, Core-IT προµήθευσε το Evgenia Villas & Suites µε παραπάνω από 30 προϊόντα της εταιρείας Ruijie Reyee. Ενδεικτικά µερικά από τα προϊόντα που χρησιµοποιήθηκαν για να επιτευχθεί η ολική αναβάθµιση του δικτύου είναι NBS3100-24GT4SFP-P-V2, ES209GC-P, RAP2260(G). Η αναβάθµιση του Evgenia Villas & Suites µε την τεχνολογία της Ruijie Reyee αναδεικνύει την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν όλα τα σύγχρονα τουριστικά καταλύµατα για να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Σε έναν κόσµο όπου οι επισκέπτες αναµένουν υψηλές ταχύτητες διαδικτύου και αδιάλειπτη συνδεσιµότητα, η επένδυση σε προηγµένες λύσεις δικτύωσης δεν αποτελεί απλώς µια βελτίωση στις υπηρεσίες, αλλά µια απαραίτητη κίνηση για τη διατήρηση και την ενίσχυση της καλής φήµης αλλά και της επιλεξιµότητας ενός καταλύµατος.

Για κάθε ξενοδοχείο, βίλα ή τουριστικό κατάλυµα που επιθυµεί να προσφέρει µια ανεπανάληπτη εµπειρία στους επισκέπτες του, η αναβάθµιση των δικτυακών υποδοµών µε λύσεις όπως αυτές της Ruijie αποτελεί ένα κρίσιµο βήµα προς την επιτυχία.

Δηµιουργείστε και εσείς την καλύτερη εµπειρία Wi-Fi για εσάς και τους πελάτες σας µε την Ruijie-Reyee.

Exit mobile version