Οι Έλληνες ξενοδόχοι µπορούν τώρα να διασφαλίσουν τα έσοδά τους µε την Besafe

Η BeSafe Rate, ηγέτης στις ολοκληρωµένες ασφαλιστικές λύσεις για τον κλάδο των ξενοδοχείων, εισήλθε στην ελληνική αγορά, σηµειώνοντας ένα σηµαντικό βήµα στην διεθνή της επέκταση. Ήδη παρούσα σε περισσότερες από 30 χώρες, η BeSafe Rate έχει προστατεύσει τη διαµονή περισσότερων από 1 εκατοµµύριο ταξιδιωτών παγκοσµίως και έχει ασφαλίσει κρατήσεις αξίας πάνω από 70 εκατοµµύρια µόνο το 2024.

Αυτή η στρατηγική κίνηση βασίζεται σε σηµαντικές συνεργασίες µε κορυφαίες ξενοδοχειακές οµάδες, όπως η CHC Group, η Eurohotel Group, η Optima Lodgings, η Pelotel Hotel Group, η Stella Hotels Collection και τα Tsokkos Hotels and Resorts στην Κύπρο. Το ντεµπούτο της BeSafe Rate στην Ελλάδα εισάγει έναν νέο τρόπο για τους ξενοδόχους να διασφαλίσουν τα έσοδά τους από ακυρώσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες ηρεµία µε µια ολοκληρωµένη ταξιδιωτική ασφάλιση, προσφέροντας επιστροφές χρηµάτων εντός 7 ηµερών.

Τα οφέλη για τους ξενοδόχους

Η BeSafe Rate ενσωµατώνεται απρόσκοπτα µε το σύστηµα διαχείρισης του ξενοδοχείου, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αγοράζουν εύκολα ταξιδιωτική ασφάλιση απευθείας µέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου. Αυτή η απλή, λύση ενός κλικ, δεν βελτιώνει µόνο την εµπειρία των επισκεπτών, αλλά προσφέρει επίσης άµεσα οφέλη στους ξενοδόχους, αυξάνοντας τα έσοδα τους από προκαταβολές. Από σήµερα, η ασφάλιση έχει γίνει απαραίτητη για τη βιοµηχανία ταξιδιών και οι OTA το γνωρίζουν αυτό. Για το λόγο αυτό, τα ξενοδοχεία πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόµενο να συµπεριλάβουν µια ασφαλισµένη τιµή στις προσφορές τους για να αυξήσουν τις άµεσες πωλήσεις και να γίνουν πιο ανταγωνιστικά έναντι των OTA. Με την BeSafe Rate, οι επισκέπτες µπορούν να κλείσουν µια προσφορά γνωρίζοντας ότι καλύπτονται από µια ασφάλιση υγείας που περιλαµβάνει ακύρωση για οποιονδήποτε τεκµηριωµένο λόγο µέχρι την ηµέρα του check-in, µε επιστροφή χρηµάτων σε µόλις 7 ηµέρες.

Σε µια συνεχώς εξελισσόµενη και ανταγωνιστική αγορά, η BeSafe Rate προσφέρει µια επικερδή λύση για τους ξενοδόχους που επιδιώκουν να βελτιστοποιήσουν τα περιθώρια κέρδους τους, εξασφαλίζοντας πρώιµες πληρωµές µέσω µιας value-added, prepaid επιλογής. Αντικαθιστώντας την µη επιστρέψιµη τιµή µε την BeSafe Rate, τα ξενοδοχεία µπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες µια ασφαλή και ευέλικτη εµπειρία κράτησης που όχι µόνο βελτιώνει την εµπειρία των επισκεπτών αλλά και εξαλείφει τις πολυπλοκότητες της διαχείρισης επιστροφών, δίνοντας στα ξενοδοχεία έναν απλό τρόπο να προστατεύσουν τα έσοδά τους.

Μια ξεχωριστή περίοδος για τη ελληνική φιλοξενία

Αυτό το καλοκαίρι αποτέλεσε µια ευνοϊκή περίοδο για περισσότερα από 100 ξενοδοχεία που συνεργάζονται µε την BeSafe Rate. Μεταξύ αυτών είναι οι πρώτοι µας συνεργάτες, το President Hotel και το Astor Hotel στην Αθήνα, καθώς και το Stella Palace στην Κρήτη και το Kalesma Hotel στη Μύκονο. Αυτά τα ξενοδοχεία, µαζί µε πολλά άλλα σε όλη την Ελλάδα, παρουσίασαν αύξηση στην ικανοποίηση των επισκεπτών και αύξηση των prepaid bookings. Η BeSafe Rate έχει αποδειχθεί ότι είναι µια επαναστατική λύση, βοηθώντας αυτά τα ξενοδοχεία να ολοκληρώσουν µια κερδοφόρα καλοκαιρινή περίοδο, ενώ ταυτόχρονα θεµελιώνει τη βάση για διαρκή ανάπτυξη στο µέλλον.

Στρατηγικές συνεργασίες Τεχνολογίας και Συµβουλευτικής στην Ελλάδα

Η επέκταση της BeSafe Rate στην ελληνική αγορά έχει υποστηριχθεί επίσης από στρατηγικές συνεργασίες µε κορυφαίες συµβουλευτικές και τεχνολογικές εταιρείες, όπως η Hotel Availabilities και η Loguers. Αυτές οι συνεργασίες είναι καίριες για την ενίσχυση της ενσωµάτωσης και της χρηστικότητας της πλατφόρµας για τους τοπικούς ξενοδόχους. Η Loguers, µια κορυφαία συµβουλευτική εταιρεία, παρέχει ανεκτίµητη εµπειρία στη βελτιστοποίηση της λειτουργικής αποδοτικότητας και της µέγιστης κερδοφορίας των ξενοδοχείων µέσω της καινοτόµου λύσης ασφάλισης της BeSafe Rate. Η Hotel Availabilities, µια τεχνολογική εταιρεία που προσφέρει λύσεις channel manager και booking engine, εξασφαλίζει την απρόσκοπτη ενσωµάτωση της BeSafe Rate µε τα συστήµατα διαχείρισης ξενοδοχείων, επιτρέποντας στους ξενοδόχους να προσφέρουν µια οµαλή εµπειρία αγοράς ασφάλισης µε ένα κλικ στους επισκέπτες τους.

Ένα υποσχόµενο µέλλον

Με την επέκτασή της στην ελληνική αγορά, η BeSafe Rate καθίσταται ολοένα και περισσότερο σηµείο αναφοράς στις λύσεις insurtech για τη φιλοξενία, υποστηρίζοντας την καινοτοµία και την ανάπτυξη των ελληνικών ξενοδοχείων. Χάρη στις νέες συνεργασίες και τις προσφορές υπηρεσιών της, η BeSafe Rate σκοπεύει να βοηθήσει τους ξενοδόχους να αυξήσουν τα έσοδά τους και να προσφέρουν µια εξαιρετική εµπειρία στους πελάτες όταν πρόκειται για ταξιδιώτες που θέλουν να απολαύσουν µια ασφαλή διαµονή στην Ελλάδα.

 

Exit mobile version