Νέα συνεργασία για τον Όμιλο εταιρειών EUROTEL και τη Verity Interactive

H EUROTEL Hospitality, ηγέτης τεχνολογίας στο χώρο της φιλοξενίας σε Ελλάδα και Κύπρο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία της με την Verity Interactive. Η Verity Interactive παρέχει σε ξενοδόχους καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που επιτρέπουν βαθύτερες και πιο ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες τους, ενδυναμώνοντας το προσωπικό του ξενοδοχείου με τα δεδομένα που χρειάζονται σε κάθε στάδιο και σημείο επαφής.

Με πολυετή εμπειρία στο ξενοδοχειακό Loyalty, CRM και Analytics, η Verity Interactive παρέχει κάτι που πολύ λίγοι οργανισμοί μπορούν – την τέλεια ισορροπία μεταξύ προηγμένων τεχνολογικών λύσεων και μιας ολοκληρωμένης κατανόησης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας. Σκοπός της συνεργασίας μας είναι οι πελάτες μας, με την χρήση των κατάλληλων δεδομένων και analytics, να αποκτήσουν συστήματα CRM και Loyalty έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν έσοδα και κερδοφορία μέσω απόκτησης νέων πελατών καθώς και μέσω διατήρησης και ανάπτυξης της πελατειακής τους βάσης. Έτσι, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τα loyalty προγράμματα που θα προσφέρονται και να αξιοποιούν στο μέγιστο τις λύσεις που προσφέρονται γύρω από το mobile access.

Μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας είναι η συλλογή και ανάλυση των «κατάλληλων» δεδομένων που επιτρέπουν στους ξενοδόχους να αναγνωρίσουν τις προσωπικές ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη και να ξεκινήσουν ένα απόλυτα εξατομικευμένο διάλογο, με προτεραιότητα στους πολύ καλούς και δυνητικά πολύ καλούς πελάτες, πάντα σεβόμενοι τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η Νατάσα Καρατζά Group Managing Director του Ομίλου εταιρειών EUROTEL δήλωσε:

«Ο Όμιλος εταιρειών EUROTEL, ενισχύει συνεχώς το portfolio λύσεων που παρέχει, δίνοντας πάντα έμφαση στις αυξανόμενες ανάγκες του ξενοδοχειακού αλλά και επισιτιστικού κλάδου. Με τη νέα συνεργασία με την εταιρεία Verity Interactive, μια εταιρεία που έχει αποδείξει μέσα στο χρόνο την αξία και την υψηλή ποιότητα στις λύσεις που προσφέρει, θα παρέχουμε στους πελάτες μας νέες ολοκληρωμένες λύσεις CRM, Loyalty & ΒΙ. Τα συστήματα αυτά, είναι απόλυτα συμβατά με τις λύσεις που ήδη προσφέρει η EUROTEL Hospitality, δίνοντας στους συνεργάτες μας τη δυνατότητα αξιοποίησης των διαθέσιμων πληροφοριών, ώστε να παρέχουν και εκείνοι πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες τους».

Ο όμιλος εταιρειών EUROTEL δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και του Wellness, προσφέροντας λύσεις τεχνολογίας αιχμής, ως προς την υποδομή, τη διαχείριση και την ασφάλεια των ξενοδοχειακών και επισιτιστικών μονάδων.

Exit mobile version