Νέα πρόταση ψηφιακής σήμανσης από την LG Electronics

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε μια προηγμένη λύση ψηφιακής σήμανσης, το LG LED Signage Screen (μοντέλο LSAA), που αποτελεί την επιτομή στην τεχνολογία εικόνας και σχεδιασμού. Το μοντέλο LSAA προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας, ευκολότερη εγκατάσταση από τα προηγούμενα μοντέλα και διαθέτει block-assembly design, κάνοντας την εγκατάσταση οθονών μεγάλης διάστασης ιδιαίτερα εύκολη. Η LG σχεδίασε τη λύση βασισμένη σε ένα LED cabinet hub (600W x 337.5H x 44.9D mm) παρέχοντας ρεύμα και σήμα σε όλη την οθόνη, χωρίς περαιτέρω καλωδίωση μεταξύ των τμημάτων. Η συγκεκριμένη σχεδίαση του μοντέλου LSAA έχει ως αποτέλεσμα να προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και κόστους εγκατάστασης, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα εικόνας (έως 4Κ UHD) διατηρώντας την αναλογία απεικόνισης 16:9. Επιπλέον το μοντέλο LSAA έχει την ικανότητα να στέλνει και να λαμβάνει σήμα ασύρματα χάρη στη τεχνολογία ανέπαφων συνδέσεων της LG (cable less) με το ρεύμα να στέλνεται σε κάθε οθόνη μέσω pin connectors οι οποίοι βρίσκονται στις άκρες του LED cabinet hub.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός του LED cabinet επιτρέπει στους εγκαταστάτες να συνδέσουν σε ελάχιστο χρόνο πολλαπλές οθόνες δημιουργώντας το επιθυμητό μέγεθος. Τέλος, το μοντέλο LSAA διαθέτοντας wall mounts και frame type αξεσουάρ προσφέρει πολλαπλές επιλογές εγκατάστασης με στόχο να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε χώρου.

Η LG LSAA υποστηρίζει την ίδια τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης AI-powered Image Processor που συναντάμε και στη high end σειρά τηλεοράσεων της LG, και παρέχει ζωντανές εικόνες λόγω των αυτοφωτιζόμενων (self-emissive) pixels και του πολύ μικρού pixel pitch μόλις 1,2 mm. Επίσης, το μοντέλο αξιοποιεί τη μέθοδο common cathode και αποτρέπει την περιττή κατανάλωση ενέργειας, παρέχοντας μόνο την απαραίτητη τάση σε κάθε υπό-pixel.

Exit mobile version