«Μεταμορφώστε» την εμπειρία των επισκεπτών με απλές προσθήκες από το buychoice.gr

Τα ξενοδοχεία σήμερα είναι σε θέση να προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες στους επισκέπτες τους, όμως οι κρατήσεις των δωματίων είναι αυτές που θα εξασφαλίσουν τα βασικά έσοδα στην επιχείρηση, αποτελώντας πόλο έλξης για ξένους και Έλληνες πελάτες. Το ξενοδοχειακό δωμάτιο αποτελεί το προσωρινό σπίτι κάθε επισκέπτη, γι’ αυτό οι απαιτήσεις όσων το επιλέγουν είναι αυξημένες. Το buychoice.gr όμως έρχεται να προσφέρει λύσεις στους ξενοδόχους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία διαμονής στο κατάλυμα, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών για κάθε ανάγκη.

Οι σύγχρονοι επισκέπτες χρειάζονται σίγουρα περισσότερα από ένα απλό κρεβάτι και μια τηλεόραση στο δωμάτιο. Απλές προσθήκες όπως μια καφετιέρα, ένα κλιματιστικό ή ένα ηλεκτρικό σίδερο μπορούν να «μεταμορφώσουν» την εμπειρία, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του brand  name της επιχείρησης και στην απόσπαση θετικών κριτικών. To buychoice.gr, ένα νέο, πρότυπο ηλεκτρονικό αλλά και φυσικό κατάστημα που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, μπορεί να εφοδιάσει και τις επιχειρήσεις φιλοξενίας με συσκευές ζωτικής σημασίας για την ικανοποίηση του επισκέπτη όπως Mini bar, Μηχανές espresso και Φίλτρου, Σεσουάρ, Ζυγαριές, Ηλεκτρικά Σίδερα και Σιδερώστρες, Φουρνάκια – Κουζινάκια, Φούρνοι Μικροκυμάτων, Κλιματιστικά και Τηλεοράσεις. Αυτό που έχει να κάνει ο ξενοδόχος είναι να περιπλανηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα, επιλέγοντας τα προϊόντα που τον εξυπηρετούν ή να επισκεφτεί το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη 25 στο Παλαιό Φάληρο, προκειμένου να συμβουλευτεί τους ειδικούς που είναι πάντα πρόθυμοι να τον εξυπηρετήσουν.

Σε πρώτο πλάνο η ικανοποίηση του επισκέπτη

Η εμπειρία του επισκέπτη του ξενοδοχείου είναι εξαιρετικά σημαντική, γι’ αυτό κάθε επιχείρηση στον τομέα της φιλοξενίας μπορεί να βελτιστοποιήσει τις παροχές, προκειμένου να ανταποκριθεί στο ταξίδι του επισκέπτη. Ο εκσυγχρονισμός των δωματίων, με προσθήκες που συμβαδίζουν με τα δεδομένα της εποχής, δεν σημαίνει άλλωστε ότι πρέπει να γίνουν δαπανηρές ανακαινίσεις. Αν απλώς αναβαθμιστούν οι πιο σημαντικές παροχές των δωματίων, με προτάσεις όπως αυτές του buychoice.gr, η βελτίωση της εμπειρίας των πελατών θα έχει ήδη ξεκινήσει.

Μάθετε περισσότερα στο www.buychoice.gr ή επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημα

Μάρκου Μπότσαρη 25, 17563 Παλαιό Φάληρο

Exit mobile version