Με μεγάλη επιτυχία έριξε αυλαία η Clean Expo 2023

Η 1η έκθεση CLEAN EXPO έριξε την αυλαία της την Κυριακή 12/2 με πολλή μεγάλη επιτυχία. Από 10 έως 12 Φεβρουαρίου, η μοναδική κλαδική έκθεση για τον επαγγελματικό καθαρισμό, την απολύμανση, την υγιεινή και περιβαλλοντική εξυγίανση, προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών που κατέκλυσαν το εκθεσιακό Περιστερίου για να δουν από κοντά και να γνωρίσουν εξοπλισμό, προϊόντα και λύσεις από σημαντικές εταιρίες, που με τη συμμετοχή τους ανέδειξαν την μεγάλη δυναμική και προοπτική του κλάδου. Οι χιλιάδες επισκέπτες στην CLEAN EXPO ήταν στο σύνολο τους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η ροή των επισκεπτών ήταν συνεχής και τις τρεις ημέρες λειτουργίας. Το Cleaning Innovation Forum που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης, αποτέλεσε για 2 ημέρες ένα τόπο ανταλλαγής απόψεων και γνώσης, ένα κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα σε εκλεκτούς ομιλητές και στελέχη του επαγγελματικού καθαρισμού αλλά και μια ευκαιρία έμπνευσης και διάδοσης καινοτόμων ιδεών και προτάσεων. Η CLEAN EXPO 2023 ολοκληρώθηκε αφήνοντας πίσω της έναν απόηχο δημιουργικού ενθουσιασμού, πληρότητας και ανυπομονησίας για την επόμενη διοργάνωση, με όλους τους συμμετέχοντες να εκτιμούν πως ο κλάδος του επαγγελματικού καθαρισμού απέκτησε τον εκθεσιακό θεσμό του. Η διοργανώτρια εταιρεία ευχαριστεί θερμά:

-Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων, Ταπητοκαθαριστιρίων, Πλυντηρίων, Σιδερωτηρίων, Βαφείων και συναφών επαγγελμάτων που από την πρώτη στιγμή σχεδιασμού της έκθεσης έθεσε την CLEAN EXPO Υπό την Αιγίδα της και συνετέλεσε σε σημαντικό βαθμό στην επιτυχία της έκθεσης.

-Τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Απεντομώσεων Μυοκτονιών Ελλάδος- Σ.Ε.Α.Μ.Ε. για την σημαντική υποστήριξη και πολύτιμη βοήθεια.

– Όλες τις εταιρίες που με τη συμμετοχή τους υποστήριξαν την έκθεση

– Τους επισκέπτες που τίμησαν με την μαζική τους παρουσία την 1η κλαδική διοργάνωση

Στόχος είναι η επόμενη CLEAN EXPO να είναι μία ακόμη πιο δυναμική έκθεση αντάξια του κύρους και της δυναμικής του κλάδου, με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων επιχειρήσεων και με όλους εκείνους που φέτος δεν είχαν τη δυνατότητα, δεν τους το επέτρεψαν οι συνθήκες ή δεν πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα.

Exit mobile version