Με μάσκες άνοιξε ο ιαματικός τουρισμός

Ανοιχτές για το κοινό είναι πλέον οι ιαματικές πηγές Καϊάφα, Υπάτης και Νιγρίτας, σύμφωνα με όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας κατά της Covid- 19, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η ΕΤΑΔ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες και τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης των συγκεκριμένων υποδομών, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των ιαματικών πηγών και την προστασία των επισκεπτών τους υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που θέτει η πανδημία.

Να σημειωθεί ότι ο ιαματικός τουρισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού η ΕΤΑΔ Α.Ε. συμμετέχει ενεργά μέσα από την επιτυχή και ομαλή λειτουργία των επιχειρηματικών της μονάδων σε όλη την Ελλάδα.

Για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού θα τηρείται αυστηρά το Υγειονομικό πρωτόκολλο. Όλοι οι λουόμενοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και παραμονή τους στους χώρους του υδροθεραπευτηρίου, όπως και θα θερμομετρούνται κατά την είσοδό τους, ενώ υποχρεωτική είναι η επίσκεψη στο Ιατρείο για την απαραίτητη βεβαίωση από τον Ιατρό της επιχειρηματικής μονάδας. Υπογραμμίζεται πως το ιαματικό νερό ανανεώνεται και συμπληρώνεται συνεχώς.

Exit mobile version