Μαρία- Μισέλ Ρουβά: «Η επένδυση σε ξενοδοχειακές μονάδες απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό και γνώσεις του αντικειμένου»

Για την επιτυχημένη πορεία του Roula Rouva Real Estate Agency, τις ιδιαιτερότητες της επένδυσης σε μια ξενοδοχειακή μονάδα και την καινοτόμο υπηρεσία Infinity, που εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ξενοδοχείων, μίλησε στο Greek Hotelier η πρόεδρος του ομίλου Μαρία Μισέλ Ρουβά.

Εκτός από την επιτυχημένη πορεία του Roula Rouva Real Estate Agency, έχετε ιδρύσει και το Infinity, μια καινοτόµο υπηρεσία που εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ξενοδοχείων και elite ακινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πείτε μας λίγα λόγια γι’ αυτό.

Το Infinity αποτελεί το νέο μέλος του Ομίλου  Εταιρειών Roula Rouva, το οποίο εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες ξενοδοχείων και elite ακινήτων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Κύριο μέλημα μας είναι η καλύτερη δυνατή εμπειρία του επενδυτή/ αγοραστή, προσφέροντας του επιλογές και προτάσεις οι οποίες να πληρούν τις προϋποθέσεις, πάντα με επαγγελματισμό, εχεμύθεια, αξιοπιστία και διαφάνεια.

Ποιες διαφορές παρουσιάζει η επένδυση σε ένα ξενοδοχείο σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη ακινήτων; Τι θα συμβουλεύατε κάποιον που σκέφτεται να προχωρήσει σε μια ανάλογη κίνηση και πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει το γραφείο σας;

Η επένδυση σε ξενοδοχειακές μονάδες απαιτεί  έναν πολύ ιδιαίτερο χειρισμό καθώς και γνώσεις του αντικειμένου, αφού η αγορά ενός ξενοδοχείου αποτελεί έναν συνδυασμό δεδομένων και διαφορετικών πραγμάτων. Σίγουρα μια τέτοια επένδυση είναι πάντα ελκυστική, καθώς τα έσοδα που μπορεί να αποφέρει μπορούν να φτάσουν πολύ μεγάλα μεγέθη και ο τουρισμός είναι ένα κομμάτι το οποίο πάντα θα υφίσταται. Άρα είναι ασφαλές να πούμε πως η επένδυση σε ξενοδοχείο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Η ομάδα μας γνωρίζει τις απαιτήσεις ενός τέτοιου project, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία και το portfolio μας αποτελείται από ακίνητα τα οποία αποτελούν πολύ καλές επιλογές για επένδυση. Η συμβουλή μου είναι να απευθύνονται πάντα σε επαγγελματίες του χώρου μας, οι οποίοι θα μπορούν να αποδείξουν την ισχύ τους, τις γνώσεις και την αξιοπιστία τους.

Το Roula Rouva Real Estate Agency έχει βραβευτεί για έξι συνεχόμενες χρονιές από τα International Property Awards του Λονδίνου ως το καλύτερο μεσιτικό γραφείο, το καλύτερο Marketing και το καλύτερο website στην Ελλάδα. Τι είναι τελικά αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε και γιατί κάποιος να σας επιλέξει, προκειμένου να αποκτήσει το ακίνητο των ονείρων του; Ο Όμιλος Εταιριών μας, με ναυαρχίδα το μεσιτικό μας γραφείο Roula Rouva, έχει ιδρυθεί με σκοπό να προσφέρει τις πιο εξατομικευμένες και stress free υπηρεσίες στους πελάτες μας. Η εταιρεία μας έχει δημιουργηθεί γύρω από τον οικογενειακό πυλώνα, καθώς η διοίκηση αποτελείται από την μητέρα μου, η οποία είναι η ιδρύτρια και CEO και την αδερφή μου Χριστιάνα,  η οποία είναι μεσίτρια και CFO της εταιρείας. Το οικογενειακό αυτό κλίμα είναι διάχυτο σε όλη την ομάδα καθώς κυριαρχεί το αίσθημα της υγιούς άμιλλας και συναδελφικότητας . Αυτό είναι το στοιχείο που μας κάνει μοναδικούς αφού αυτή η αίσθηση της ασφάλειας και της αγάπης περνάει και στους αγοραστές μας μέσω των συνεργατών και συναδέλφων μας και έχουν πάντα την καλύτερη διάθεση να εξυπηρετήσουν το κάθε αίτημα με ιδιαίτερη προσοχή.

Τα τελευταία χρόνια, η πανδημία ανέτρεψε σημαντικά τα δεδομένα, επηρεάζοντας πάσης φύσεως οικονομικές δραστηριότητες. Είναι καλή περίοδος αυτή που διανύουμε για να επενδύσει κάποιος σε ένα ακίνητο στην Ελλάδα;

Η πανδημία εκτός από δυσκολίες έφερε και πολλές ευκαιρίες εξέλιξης, αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα δεν θα χάσει ποτέ την αξία της και πως η επένδυση στην γη αποτελεί μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές. Σίγουρα το κοινωνικοπολιτικό κομμάτι της κάθε χώρας αποτελεί σημαντικό παράγοντα- ειδικότερα στον χώρο των επενδύσεων- ως προς την προδιάθεση των επενδυτών για την τελική επιλογή της χώρας μας ως τον τόπο επιλογής τους. Το γεγονός πως διαχειριστήκαμε την πανδημία με απόλυτη ψυχραιμία, οργάνωση και αποτελεσματικότητα απέδειξε πως η χώρα μας αξίζει να είναι στις top επιλογές για επενδύσεις και τουρισμό.

Exit mobile version