Manet App: ένας έξυπνος ψηφιακός concierge για τους πελάτες σας

Τους τελευταίους μήνες, ολόκληρος ο τουριστικός τομέας δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στον εντοπισμό καινοτόμων υπηρεσιών με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του και την υποστήριξη της εμπειρίας των επισκεπτών της Ελλάδας. Το ψηφιακό μάρκετινγκ, η αποδιαμεσολάβηση, ο εκσυγχρονισμός, η παροχή βοηθητικών υπηρεσιών, η τεχνολογία, είναι στο επίκεντρο ενός συνεχώς αυξανόμενου ενδιαφέροντος που έχει σαν στόχο την αντιμετώπιση των αλλαγών που παρατηρούνται στην συμπεριφορά και στις ανάγκες των ταξιδιωτών.

Για τους παραπάνω λόγους, η Manet Mobile Solutions, μια ιταλική εταιρεία που αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τους ξενοδόχους σε όλο τον κόσμο να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους και να αυξήσουν τα κέρδη των ξενοδοχείων τους, εργάστηκε για την βελτιστοποίηση και την διεύρυνση των τεχνολογικών λύσεων που προσφέρει στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Μέσα σε αυτές τις λύσεις είναι και η εφαρμογή Manet, ένας ψηφιακός concierge που οι πελάτες των ξενοδοχείων μπορούν να χρησιμοποιήσουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαμονή τους. Με την εφαρμογή Manet, οι ταξιδιώτες έχουν πάντα διαθέσιμες βασικές πληροφορίες και στοιχεία επαφής του ξενοδοχείου τους, μπορούν να κάνουν κράτηση για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου τους ανά πάσα στιγμή, μπορούν να συμβουλευτούν έναν πλήρη τουριστικό οδηγό του προορισμού (σημεία ενδιαφέροντος, εστιατόρια, αξιοθέατα, εκδηλώσεις και μουσεία κ.λπ.) και μπορούν να επωφεληθούν από χρήσιμα ταξιδιωτικά εργαλεία (μεταφραστής, υπηρεσία συναλλάγματος κ.λπ.).

Η εφαρμογή Manet είναι διαθέσιμη απευθείας στο Play Store και το App Store. Μπορεί επίσης να κατεβάστει μέσω κωδικών QR που μπορούν να είναι αναρτημένοι μέσα στο ξενοδοχείο ή και να αποστέλλονται μέσω email στον πελάτη πριν την άφιξή του. Ο πελάτης δεν χρειάζεται να εγγραφεί και η πρόσβαση στην εφαρμογή είναι γρήγορη και εύκολη από οποιαδήποτε πλατφόρμα (ακόμη και μέσω web). Η σύνδεση του ξενοδοχειακού PMS με την εφαρμογή Manet δεν είναι απαραίτητη, κάνοντας έτσι την ενεργοποίηση της άμεση και πολύ εύκολη.

Χάρη στην εφαρμογή Manet, το ξενοδοχείο μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί τη δική του ειδική ενότητα που συμπεριλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του όπως υπηρεσία δωματίου, εστιατόριο, μπαρ, σπα, τράνσφερ, ενοικίαση ποδηλάτων ή αυτοκινήτων κ.λπ. Όλα τα μενού και οι πληροφορίες υπηρεσίας συμπεριλαμβάνονται στις λειτουργίες της εφαρμογής, με την οποία οι πελάτες μπορούν επίσης να κάνουν κρατήσεις και παραγγελίες όπου κι αν βρίσκονται. Τα περιεχόμενα της εφαρμογής, εκτός από το ότι είναι πολύγλωσσα, μπορούν να διαχειριστούν δυναμικά, για παράδειγμα με βάση την καθημερινή διαθεσιμότητα προϊόντων/υπηρεσιών.

 

Η εφαρμογή Manet περιέχει την δυνατότητα ενεργοποίησης ψηφιακού check-in και check-out με τα οποία μπορούν να συλλέγονται τα στοιχεία των πελατών και να εξοφλούνται οι λογαριασμοί της διαμονής τους παρέχοντάς τους εξάλλου και τα σχετικά κείμενα πολιτικής απορρήτου και εμπορικών όρων και προϋποθέσεων του ξενοδοχείου.

Είναι ένα πλήρες εργαλείο, με το οποίο οι ξενοδόχοι μπορούν πραγματοποιήσουν ενέργειες μάρκετινγκ και επικοινωνίας με τους πελάτες τους, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την διαμονή τους. Μηνύματα push και email, διαφημιστικά banner, γεω-εντοπισμένες ειδοποιήσεις, ερωτηματολόγια προτίμησης και ικανοποίησης, ανασκοπήσεις: είναι όλες λειτουργίες της εφαρμογής Manet χάρη στις οποίες ο κάθε ξενοδόχος μπορεί να αναπτύξει πλήρη επικοινωνία με τους πελάτες του ούτως ώστε να τους γνωρίσει καλύτερα, να εξασφαλίσει την ικανοποίησή τους και να προετοιμαστεί κατάλληλα για να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά όλους τους μελλοντικούς του πελάτες.

Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής Manet είναι πλήρως εναρμονισμένες με την νομοθεσία προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και επιτρέπουν την μείωση του λειτουργικού ξενοδοχειακού κόστους καθώς μειώνουν τις σπατάλες και την χρήση χαρτιού. Η Manet Mobile Solutions, θέλοντας να βοηθήσει την επανεκκίνηση των Ελλήνων ξενοδόχων προσφέρει την εφαρμογή Manet δωρεάν για μια περιορισμένη περίοδο, η οποία, μόνο για τους αναγνώστες του Greek Hotelier, παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου 2021 με τον κωδικό GREEKHOTELIER21 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην φόρμα που βρίσκεται στην εξής ιστοσελίδα: www.manetmobile.com/free-manet-app-gr/?lang=el

Exit mobile version