LG: Νέα συνεργασία με το ξενοδοχείο 5 αστέρων Once In Mykonos

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων Once In Mykonos, με σκοπό την αναβάθμιση της εμπειρίας των επισκεπτών σε νέο επίπεδο. Το κορυφαίας φήμης θέρετρο της Μυκόνου, επίλεξε τις, προηγμένης τεχνολογίας, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG που υποστηρίζουν την Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric® για να επαναπροσδιορίσει την ψυχαγωγία στο δωμάτιο και να προσφέρει στους επισκέπτες μια αξέχαστη διαμονή.

Η συνεργασία της LG Business Solutions με το Once In Mykonos Luxury Resort επιβεβαιώνει τη δέσμευση των δύο εταιρειών να προσφέρουν μοναδική άνεση και τεχνολογία αιχμής. Σχεδιασμένες ειδικά για τον κλάδο της φιλοξενίας, οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG, προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας. Χάρη στην Infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric®, οι πελάτες του Once In Mykonos Luxury Resort μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές, ταινίες και διαδικτυακό περιεχόμενο από την άνεση του δωματίου τους.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό των δωματίων του Once In Mykonos Luxury Resort, διαθέτοντας συνολικά 70 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG US662H, 50 και 43 ιντσών. Το ξενοδοχείο εξοπλίστηκε επίσης με LG Pro:Centric® Server PCS500R, ο οποίος ξεχωρίζει για την ευκολία εγκατάστασης και διαχείρισης καθώς και για την απλή και γρήγορα διαχείριση του περιεχόμενου των τηλεοράσεων σε όλο το δίκτυο των δωματίων. Οι συγκεκριμένες LG ξενοδοχειακές τηλεοράσεις προσφέρουν στους διαχειριστές των ξενοδοχείων ένα μεγάλο εύρος επιλογών, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα διαμονής των επισκεπτών με δυνατότητα in-room digital concierge υπηρεσιών. Επιπλέον, παρέχουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα και κρυστάλλινο ήχο, εξασφαλίζοντας μια απαράμιλλη οπτικοακουστική εμπειρία.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Once In Mykonos Luxury Resort και παρουσιάζουμε τις προηγμένες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG στους απαιτητικούς επισκέπτες του», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε. . «Η συνεργασία μας σηματοδοτεί την κοινή μας δέσμευση για την παροχή εξαιρετικών εμπειριών στους επισκέπτες. Οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαμορφώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και να απολαύσουν τις ανέσεις του σπιτιού τους, ανεβάζοντας τη διαμονή τους σε νέα επίπεδα».

Exit mobile version