LG Hospitality TVs με AirServer: Αλλάζουν τα Δεδομένα στα Ξενοδοχεία

Η LG Business Solutions παρουσιάζει τις LG Hospitality TVs με AirServer, μια πρωτοποριακή λύση που έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την ψυχαγωγία και την άνεση στα ξενοδοχειακά δωμάτια. Πρόκειται για μια κορυφαία τεχνολογία που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά κατάλληλα για τη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών, κάνοντας κάθε διαμονή αξέχαστη και ευχάριστη.

Οι LG Hospitality TVs, εξοπλισμένες πλέον με AirServer, εισάγουν ένα νέο επίπεδο ευκολίας και εξατομίκευσης στην ψυχαγωγία των ξενοδοχείων. Οι επισκέπτες μπορούν να συνδέσουν εύκολα τις προσωπικές τους συσκευές στην τηλεόραση χρησιμοποιώντας έναν απλό και εύχρηστο κωδικό QR για άμεση είσοδο, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη διαδικασία σύνδεσης.

Ακόμα, η LG Hospitality TV με AirServer ξεχωρίζει για τη δυνατότητα ροής περιεχομένου Over-The-Top (OTT) απευθείας στην τηλεόραση. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και ταινίες σε μεγάλη οθόνη, δημιουργώντας συνθήκες άνεσης και ευκολίας όπως στο σπίτι τους. Με τη λύση TV casting, το δωμάτιο του ξενοδοχείου μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο κέντρο ψυχαγωγίας, προσφέροντας στους επισκέπτες την πολυτέλεια ενός οικιακού περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

Η ασφάλεια και το απόρρητο είναι υψίστης σημασίας και η LG διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών πληροφοριών των επισκεπτών. Η διαδικασία πληρωμής εγγυάται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα διαγράφονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της πληρωμής, παρέχοντας σιγουριά και μια ασφαλή εμπειρία για όλους τους χρήστες. Επιπλέον, η λειτουργία διαρκούς σύζευξης εξασφαλίζει ότι μόλις μια συσκευή συνδεθεί με την τηλεόραση, παραμένει συνδεδεμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του επισκέπτη, ώστε να μην απαιτούνται επαναλαμβανόμενες ρυθμίσεις.

Με την LG Hospitality TV με AirServer, τα ξενοδοχεία μπορούν να βελτιώσουν ουσιαστικά τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας εντός δωματίου, προσφέροντας στους επισκέπτες μια ανώτερη, προσωποποιημένη εμπειρία. Πρόκειται για μια καινοτόμα λύση που ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών.

Ενημερωθείτε τώρα για τις ευέλικτες δυνατότητες των LG Hospitality TVs. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.lg.com/gr/business/epaggelmatikestileoraseis

Exit mobile version