Κρεμάστρες από σχοινί ιστιοπλοΐας για ξενοδοχεία από την Peppermint Products

Η εταιρία που σχεδιάζει στυλάτα προϊόντα από σχοινί για την ντουλάπα, λανσάρει κρεμάστρες για τα ελληνικά ξενοδοχεία. Εμπνευσμένες από την ενασχόληση του δημιουργού τους με την ιστιοπλοΐα, αυτές οι κρεμάστρες φτιάχτηκαν για να «ζήσουν» στα ελληνικά νησιά.

Οφέλη:

· Αντικλεπτικές: Εξοπλισμένες με μία θηλιά στην βάση τους που τις εμποδίζει από το να το «σκάσουν» από την ντουλάπα σας.

· Aντιολισθητικές: Έχουν φαρδιά επιφάνεια και, χάρη στο υλικό τους, καλή πρόσφυση, για να μην γλιστρούν τα ρούχα των επισκεπτών σας.

· Αθόρυβες: Η υφασμάτινη επένδυσή τους τις κάνει αθόρυβες, ενώ ταυτόχρονα, δεν γρατσουνίζουν την μπάρα της (ανοιχτής) ντουλάπας σας.

· Ανθεκτικές: Έχουν πολύ ισχυρό πυρήνα από χάλυβα και αντέχουν έως 7 κιλά.

· Εύκολες στο καθάρισμα: Το υλικό τους (σχοινί πολυπροπυλενίου) είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και τους λεκέδες. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να τις καθαρίσετε εύκολα και γρήγορα με ένα υγρό πανί.

· Κοινωνική Παραγωγή: Όλες οι κρεμάστρες Peppermint είναι φτιαγμένες με το χέρι σε ένα κοινωνικό εργαστήριο για την προώθηση των ίσων ευκαιριών.

Η Peppermint Products είναι ελληνογερμανική εταιρία που κατασκευάζει προϊόντα για την γκαρνταρόμπα και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το πάθος του δημιουργού της, Ρόμαν Λόικεν, ήταν πάντα η θάλασσα, η ιστιοπλοΐα και η δημιουργία. Στα χρόνια των σπουδών του ως μηχανικός σχεδιασμού στο Λονδίνο, έμαθε ότι η αισθητική και η αποδοτικότητα πάνε χέρι-χέρι και αυτό εφαρμόζει στο Peppermint, έχοντας κερδίσει ευρωπαϊκά βραβεία σχεδιασμού.

Exit mobile version