Kos Divine Hotel Suites: Επιλέγει συστήματα κλιματισμού και smart τηλεοράσεις LG

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το πολυτελές ξενοδοχείο Kos Divine Hotel & Suites, που βρίσκεται απέναντι από την μαρίνα του νησιού της Κω. Το Kos Divine Hotel & Suites διαθέτει πλήρως ανασχεδιασμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία πολυτελή και φινετσάτη εμπειρία φιλοξενίας. Παραμένοντας πιστή στον κομψό σχεδιασμό των χώρων του ξενοδοχείου, η LG τοποθέτησε καινοτόμα συστήματα κλιματισμού Multi VΤΜ, εσωτερικές μονάδες multi split, καθώς και λύσεις ζεστού νερού Hydro Kit, το οποίο αποτελεί μία εξαιρετικά αποδοτική λύση όταν χρησιμοποιείται με το Multi VΤΜ. Επίσης, στο ξενοδοχείο τοποθετήθηκαν 85 smart τηλεοράσεις LG US662H, ενισχύοντας τις δυνατότητες ψυχαγωγίας των επισκεπτών και αναβαθμίζοντας την εμπειρία τους.

Συνδυάζοντας καινοτομία και ενεργειακή απόδοση για μια άνετη και πολυτελή εμπειρία φιλοξενίας

Τα καινοτόμα συστήματα κλιματισμού Multi V™ i, της που εγκαταστάθηκαν στο κορυφαίο Kos Divine Hotel & Suites, προσφέρουν ισχυρές επιδόσεις με αυξημένους συντελεστές απόδοσης. Επίσης, ενσωματώνουν την τεχνητή νοημοσύνη, ώστε να προβλέπουν τη συνολική κατανάλωση και να ελέγχουν αυτόματα τη θερμοκρασία και να αποφεύγεται η υπερβολική χρήση που αυξάνει το λειτουργικό κόστος. Επίσης, σε συνδυασμό με τις μονάδες Hydro kit υψηλών θερμοκρασιών της LG, το ξενοδοχείο συμβάλλει σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο λειτουργίας, καθώς το Hydro Kit αποτελεί μία φιλική προς το περιβάλλον ενεργειακή λύση. Έτσι, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου απολαμβάνουν άνετη εμπειρία ψύξης και θέρμανσης, ζεστό νερό και μία άνετη εμπειρία χρήσης.

Μια επιλογή βασισμένη στην αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση

Ολοένα περισσότερες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες αναγνωρίζουν την απαράμιλλη ποιότητα και την καινοτομία των επιχειρηματικών λύσεων της LG. Η συνεργασία με το Kos Divine Hotel Suites στηρίζεται στην αξιοπιστία και την υψηλή ενεργειακή απόδοση1 που προσφέρουν συστήματα κλιματισμού της LG, χάρη στο ψυκτικό R32. Η υψηλή απόδοση, οι ευέλικτες τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουν άνεση και κομψή σχεδίαση, αποτέλεσαν τους ακρογωνιαίους λίθους της συνεργασίας των δύο εταιρειών, ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη εμπειρία των επισκεπτών.

Μοναδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά για μια ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης

Η σειρά LG US662H ενσωματώνει μοναδικές εξατομικευμένες λειτουργίες, όπως Bluetooth Sound Sync και Screen Share. Το Bluetooth Sound Sync επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαμβάνουν πιο πλούσιο ήχο από την τηλεόραση κάνοντας αναπαραγωγή από το κινητό τους, ενώ το Screen Share επιτρέπει την εμφάνιση περιεχομένου από την οθόνη smartphone στην τηλεόραση.

Ακόμη, η λειτουργία Quick menu δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να δημιουργήσουν περιεχόμενο στην τηλεόραση χωρίς να απαιτείται χρήση υπολογιστή ή Server. Έτσι, μπορούν να προβάλουν το όνομα και το λογότυπο του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με ένα Hotel Directory, αλλά και να αντιστοιχίσουν πλήκτρα με ορισμένες λειτουργίες όπως συντομεύσεις ιστοσελίδων & Smart apps, λίστα καναλιών, αφύπνιση, γλώσσα των προγραμμάτων, υπότιτλοι, συνδεδεμένη συσκευή USB, ώρα αυτόματης απενεργοποίησης κ.ά.

Οι επισκέπτες του Kos Divine Hotel Suites, απολαμβάνουν σε κάθε πολυτελή χώρο του ξενοδοχείου βέλτιστη ψύξη ή θέρμανση, με έξυπνα συστήματα κλιματισμού φιλικά προς το περιβάλλον του ξενοδοχείου, καθώς και πρωτοποριακές ξενοδοχειακές τηλεοράσεις που ενισχύουν την αίσθηση της άνεσης και πολυτέλειας που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Exit mobile version