Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει και στη φετινή Foodexpo 2023

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα συμμετέχει στη Food Expo 2023 στο Hall 3, περίπτερο C11 παρουσιάζοντας στους χιλιάδες αγοραστές που αναμένονται να παρευρεθούν στην έκθεση τις σειρές προϊόντων της.

Ειδικότερα, η εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει νέα λανσαρίσματα,  νέα πρωτοποριακά βιολογικά προϊόντα, νέα προϊόντα ελεύθερα γλουτένης που απευθύνονται σε όσους αναζητούν την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητά τους αλλά και σε όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν σε ένα βιώσιμο μέλλον. Τα Kiddo pasta by Helios χωρίς γλουτένη από κίτρινη φακή για τους μικρούς φίλους και τα “artesian biodegradable organic pasta straw”, βιοδιασπώμενα βιολογικά καλαμάκια, έρχονται να συμπληρώσουν την μεγάλη “οικογένεια” των βιολογικών προϊόντων ΗΛΙΟΣ. Επιπλέον, θα παρουσιάσει τα κανελόνια χωρίς γλουτένη, τις πεταλούδες και τις ταλιατέλες χωρίς γλουτένη. Ταυτόχρονα, οι στοχευμένοι buyers από την Ελλάδα και τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αγαπημένες σειρές προϊόντων της ΗΛΙΟΣ όπως: κλασσικήπαραδοσιακήολικής άλεσης, λαχανικών, espressi γρήγορου βρασμού, τα παιδικά μαςχωρίς γλουτένη και πολλές ακόμα.

 Με την παρουσία της στην Έκθεση η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ στοχεύει στη σύναψη νέων εμπορικών συνεργασιών σε υπάρχουσες αλλά και σε νέες αγορές. Εκπροσωπώντας το ελληνικό επιχειρείν η ΗΛΙΟΣ είναι μεταξύ των εταιριών που θα βρίσκονται στο κοινό περίπτερο των Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στο Hall 3, Stands Β02 – 14, C01 – 13.

Exit mobile version