Η TP-Link εγκαθιστά δικτυακές λύσεις Wi-Fi σε 3 κορυφαία ξενοδοχεία του ομίλου Epic

Ως γνωστόν, ακόμα και στο απλό περιβάλλον του σπιτιού μας, είναι δύσκολο να διατηρήσουμε τη σύνδεση με το WiFi σε ικανοποιητικό επίπεδο σταθερότητας και εμβέλειας. Αυτό αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση σε μία ξενοδοχειακή μονάδα, όπου οι χωροταξικοί παράγοντες είναι πολλαπλάσιοι και πολύ πιο περίπλοκοι. Κάτι που όμως δεν ενδιαφέρει τον πελάτη, ούτε και θα έπρεπε. Όταν ένα ξενοδοχείο διαφημίζει ότι προσφέρει ασύρματη πρόσβαση στο Internet, έχει την υποχρέωση να κάνει ότι υπόσχεται, άνευ όρων.

Ειδικά όταν πρόκειται για ξενοδοχεία πολλών αστέρων, όπως αυτά του ομίλου Epic, και συγκεκριμένα τα Aqua Blu Boutique Hotel & Spa, Albergo Gelsomino, και Pelagos Suites Hotel & Spa. Εδώ έρχονται να συμβάλλουν οι λύσεις της TP-Link σε συνεργασία με την Datalab, που προσφέρουν μία πλήρη δικτυακή υποδομή, για απρόσκοπτη πρόσβαση σε ολόκληρη την ξενοδοχειακή μονάδα. Με συσκευές που τοποθετούνται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε τοίχους και ταβάνια, εξασφαλίζεται η πλήρης κάλυψη σε όλα τα σημεία του ξενοδοχείου. Πρόκειται για μία πλήρη γκάμα δικτυακού εξοπλισμού, που μπορεί να καλύψει όλο το ξενοδοχείο, και όλες τις ανάγκες των πελατών. Από routers και firewalls, μέχρι switches και access points.

Η εγκατάσταση πολλαπλών access points που λειτουργούν υπό μία μόνο ονομασία, διευκολύνουν την απρόσκοπτη μετάβαση σε αυτό με το ισχυρότερο σήμα κάθε φορά, ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν την online εμπειρία τους χωρίς διακοπές. Για τους administrators του τμήματος IT στο ξενοδοχείο σας, διατίθεται ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης, τόσο των routers και των access points, όσο και των switches, αφού φυσικά τα τελευταία είναι τύπου managed. Επιπλέον αυτό το σύστημα τους επιτρέπει να εντοπίζουν εύκολα οποιαδήποτε δυσλειτουργία, ώστε να την αντιμετωπίζουν ακόμα πιο γρήγορα. Εκτός από κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, ο εξοπλισμός της TP-Link έχει και κομψή σχεδίαση, ώστε να «δένει» ομοιόμορφα με τους χώρους του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κεφαλιανό, γενικό διευθυντή του ομίλου Epic, «Στον όμιλο ξενοδοχείων Epic, τα υψηλής ποιότητας δίκτυα Wi-Fi είναι ζωτικής σημασίας για τους επισκέπτες μας. Αναζητούσαμε έναν προμηθευτή για να πληροί τα κριτήριά μας και να υλοποιήσει δίκτυα επόμενης γενιάς, διασφαλίζοντας τη συνέπεια της εμπειρίας των επισκεπτών μας σχετικά με την πρόσβαση, το περιεχόμενο και την ταχύτητα στο Διαδίκτυο. Η ομάδα της TP-Link και η Datalab ήταν πολύ αποτελεσματικές στο σχεδιασμό, την εγκατάσταση και τη λειτουργία της συνολικής λύσης στα ξενοδοχεία μας. Ως αποτέλεσμα, διαθέτουμε εξαιρετικά συστήματα που συμβάλλουν σε μια αξιοσημείωτη εμπειρία πελάτη.»

Exit mobile version