Η Praktiker Hellas στη HO.RE.CA 2023: “We Mind Your Business – Κάντε ένα update στην επιχείρηση σας!”

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY συμμετέχει στην έκθεση HO.RE.CA. 2023, τη μεγαλύτερη εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης, που θα πραγματοποιηθεί 10-13 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo. Με κεντρικό μήνυμα «We Mind Your Business-Κάντε ένα update στην επιχείρησή σας» η εταιρία θα βρίσκεται στο περίπτερο B12-C13 στο Hall 2 με την καταρτισμένη, Praktiker Business ομάδα της για να μοιραστεί με τους επαγγελματίες επισκέπτες όλες τις νέες τάσεις και τις δυνατότητες για την κάλυψη κάθε τους ανάγκης.

Η Praktiker εστιάζει σε πέντε βασικές αρχές: τη Φιλοξενία, την Πολυμορφικότητα, την Εμπειρία Διαμονής, την Προσβασιμότητα και τη Βιωσιμότητα και δημιουργεί ξεχωριστά «places to be», ώστε οι πελάτες των επιχειρηματιών να βιώνουν μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης και διαμονής. Μια πλούσια γκάμα επώνυμων και αξιόπιστων brands της αγοράς, «πράσινες» συσκευές, εξατομικευμένα concepts για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μια τεράστια έκθεση Urban Kipos, αλλά και μια exclusive σειρά προϊόντων φιλικά σε άτομα με αναπηρία, βρίσκονται στον απόλυτο One Stop Shop προορισμό για τον εξοπλισμό των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης.

Από το κουταλάκι του καφέ μέχρι το αναπαυτικό τραπέζι, από το διακοσμητικό μαξιλάρι μέχρι τα φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, η Praktiker φροντίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Με ειδικά σχεδιασμένες πολυμορφικές λύσεις, προσφέρει προτάσεις που με λίγες μόνο κινήσεις μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο και να του δώσουν λειτουργικότητα. Με λύσεις προσβασιμότητας και συμπερίληψης, υποστηρίζει τις επιχειρήσεις ώστε να είναι φιλικές προς όλους, με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Με τις σωστές ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης, εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, ενώ παρέχει και λύσεις που προάγουν την ηλεκτροκίνηση και την ανακύκλωση.

Παράλληλα, η εταιρία διαθέτει μια έμπειρη ομάδα συμβούλων, έτοιμη για την παροχή καθοδήγησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για custom made προτάσεις αρχιτεκτονικής ανακαίνισης και διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Στην έκθεση ΗO.RE.CA, καλεί τους επαγγελματίες της Φιλοξενίας και της Εστίασης να γνωριστούν και να σχεδιάσουν μαζί την αναβάθμιση της επιχείρησής τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο praktiker.gr, στείλτε e-mail στο business@praktiker.gr ή ενημερωθείτε τηλεφωνικά στο 210 99 40 000.

Exit mobile version