Η Emirates ενισχύει τις πτήσεις από και προς Μελβούρνη προσθέτοντας 2η καθημερινή πτήση με το εμβληματικό αεροσκάφος Α380

Η Emirates ανακοίνωσε την προσθήκη δεύτερης πτήσης σε καθημερινή βάση στο δρομολόγιο Ντουμπάι-Μελβούρνη, η οποία θα πραγματοποιείται με το εμβληματικό αεροσκάφος A380. Από την 1η Μαΐου, η αεροπορική εταιρεία θα παρέχει στους επιβάτες της 14 εβδομαδιαίες πτήσεις από Ντουμπάι προς Μελβούρνη. Η ενίσχυση των πτήσεων έχει την πλήρη υποστήριξη της Κυβέρνησης της Βικτώριας, με απώτερο σκοπό να επιτευχθεί η ταχύτερη δυνατή επιστροφή των πτήσεων από και προς Μελβούρνη παγκοσμίως, καθώς και να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών της χώρας.

Η πρόσθετη καθημερινή πτήση μεταξύ Ντουμπάι και Μελβούρνης θα αυξήσει τις θέσεις της Emirates σε πάνω από 1.000 ημερησίως, φτάνοντας συνολικά τις 700.000 θέσεις ετησίως μεταξύ Ντουμπάι και Βικτώριας, διαθέτοντας 516 θέσεις σε κάθε πτήση. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 14 Σουίτες Πρώτης Θέσης, 76 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα που μετατρέπονται σε επίπεδα κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση, και 426 εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα στην Οικονομική Θέση. Οι κρατήσεις εισιτηρίων μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας emirates.com, της εφαρμογής της Emirates ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Η αναχώρηση της πρόσθετης πτήσης της Emirates από το Ντουμπάι θα πραγματοποιείται στις 10:05 και η άφιξη στη Μελβούρνη στις 05:30 την επόμενη μέρα, καθημερινά από την 1η Μαΐου. Από τη Μελβούρνη, αντίστοιχα, η πτήση θα αναχωρεί στις 05:15 και θα έχει άφιξη στο Ντουμπάι στις 13:10. Η επιπλέον πτήση θα ενταχθεί στην υπάρχουσα πτήση που αναχωρεί από Ντουμπάι στις 02:40 και έχει άφιξη στη Μελβούρνη στις 21:50. Από τη Μελβούρνη, η πτήση αναχωρεί στις 21:15 και έχει προγραμματιστεί να φτάσει στο Ντουμπάι στις 05:15 την επόμενη μέρα. Σημειώνεται ότι όλες οι ώρες που αναφέρονται είναι τοπικές. Επιπλέον, η προσθήκη της δεύτερης πτήσης της Emirates με το αεροσκάφος A380 παρέχει τη δυνατότητα στους επιβάτες να επιλέξουν μεταξύ πρωινής ή βραδινής πτήσης και ένα μεγάλο εύρος προορισμών μέσω της ανταπόκρισης στο Ντουμπάι.

Πριν από την πανδημία, οι διεθνείς πτήσεις μετέφεραν περισσότερους από 3,1 εκατ. επισκέπτες στη Βικτώρια κάθε χρόνο, συνεισφέροντας 8,8 δισ. δολάρια στην τοπική οικονομία . Συγκεκριμένα, η Emirates μετέφερε το 22% των 1,3 εκατ. επιβατών που έφτασαν στη Βικτώρια από ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία και η Ελβετία, προσθέτοντας 86 εκατ. δολάρια στην οικονομία της χώρας το 2019.

Exit mobile version