H LG Business Solutions Grand Sponsor στο 5ο συνέδριο Hotel Tech and Management

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG), καινοτόμος στον τομέα των προϊόντων τεχνολογίας, υποστήριξε την 5η διοργάνωση του Hotel Tech and Management ως Grand Sponsor του συνεδρίου που διεξήχθη διαδικτυακά στης 13 Απριλίου από την Smart Press.

Ο φετινός τίτλος του Hotel Tech, “Embrace Hotel Innovation: Gain the Challenge” αποτύπωσε την ανάγκη για την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, από το Hospitality Industry, που θα επιτρέψουν στα ξενοδοχεία να αδράξουν την ευκαιρία και να εισέλθουν σε μια νέα εποχή, με στόχο τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας φιλοξενίας των πελατών τους, αλλά και τη μεγιστοποίηση των κερδών τους.

Στην ημερήσια διάταξη και στην ενότητα «Accelerating Hospitality Transformation», ο κύριος Δημήτρης Σιλβέστρος, B2B Sales Supervisor της LG, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις χρήσεις που διαθέτει το Pro:Centric Direct, η ξενοδοχειακή Infontainment πλατφόρμα της LG για Αναβαθμισμένη Εμπειρία Φιλοξενίας στις ξενοδοχειακές τηλεοράσεις. Ο κύριος Σιλβέστρος τόνισε την υπεροχή του Pro:Centric Direct, καθώς προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών στον πελάτη, από το προβαλλόμενο περιεχόμενο μέχρι τις υπηρεσίες που μπορεί να ζητήσει με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και μέγιστη ευκολία στη διαχείριση και αλλαγή του περιεχομένου από τους διαχειριστές.

Στη συνέχεια της ημερίδας και στην 3η ενότητα με θέμα « Sustainability, Environment, Future,» ο κύριος Χρήστος Γκέκας, Mechanical Engineer NTUA, MSc της LG παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης και ψύξης HVAC, για ξενοδοχειακές μονάδες, οι οποίες προσφέρουν τέλεια απόδοση σε κάθε χώρο, με φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία και ευκολία στην εγκατάσταση, τη χρήση και τη συντήρησή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κύριο Γκέκα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, καθώς οι επαγγελματικές μονάδες διαθέτουν φίλτρα που επιτρέπουν τον έλεγχο της ποιότητας του αέρα, προσφέροντας ασφάλεια και υγιεινή ατμόσφαιρα.

Exit mobile version