Exclusive Hotel Fitness: Σχεδιάστε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ευεξίας για τους πελάτες σας

Νέες τάσεις στην τουριστική βιομηχανία αναμένεται να επικρατήσουν μετά την πανδημία, καθώς ένα σημαντικό ποσοστό ταξιδιωτών αναζητά πλέον διαφορετικές εμπειρίες διακοπών, που συνδέονται με το fitness και τη ευεξία στα ξενοδοχεία που επιλέγει για τη διαμονή του.

Όλο και περισσότεροι τουρίστες επιθυμούν να κατευνάσουν τον πολύπλοκο και στρεσογόνο τρόπο ζωής των τελευταίων δεκαετιών και έχουν πραγματοποιήσει «στροφή» σε έναν πιο υγιεινό μοντέλο διατροφής που απαραιτήτως συνδυάζεται με την άσκηση. Πλήθος τουριστών είχε αρχίσει να ενδιαφέρεται για το γυμναστήριο του ξενοδοχείου ως facility. Λόγω της πανδημίας όμως, υπήρξε μία σημαντική ύφεση στις αναζητήσεις ξενοδοχειακών γυμναστηρίων

από τους ταξιδιώτες, καθώς λόγω των lockdowns υπήρχε και μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει ο ταξιδιώτης εν μέσω πανδημίας, δύσκολα θα επιλέξει να γυμναστεί σε κοινόχρηστο γυμναστήριο. Συνεπώς, ο ξενοδόχος θα πρέπει να εξερευνήσετε και άλλες δυνατότητες για άθληση στο ξενοδοχείο, όπως π.χ. το Personal Training για να προσελκύσει περισσότερους ταξιδιώτες

Με το πρόγραμμα Exclusive Fitness Hotel Services by Ioanna Laoumtzi, ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει την απλή παροχή πρόσβασης στο γυμναστήριο για τους επισκέπτες του, σχεδιάζοντας μια πλήρη και αποκλειστική εμπειρία ευεξίας. Το πρόγραμμα προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό άσκησης, ψυχικής και σωματικής ευεξίας που απαντά στις ανάγκες των επισκεπτών, ξεπερνώντας κάθε τους προσδοκία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και στη σφαίρα των διακοπών και της ξεκούρασης ή ενός επαγγελματικού ταξιδιού το καθημερινό πρόγραμμα των επισκεπτών “τρέχει” με ιδιαίτερους ρυθμούς. Το Exclusive Ηotel Fitness είναι το μοναδικό πρόγραμμα γυμναστικής ιδανικό για κάθε επισκέπτη ακόμη και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, είτε η ημέρα του περιλαμβάνει θάλασσα, βόλτα στη χώρα, αξιοθέατα, συνέδρια στην πόλη ή την απόλυτη χαλάρωση.

Παρέχετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, one-to-one, σχεδιασμένο από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο ειδικά για κάθε επισκέπτη σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία άσκησης και διατροφής. Από το σχεδιασμό της στρατηγικής μέχρι την καρδιά των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, μεταμορφώνεται η εμπειρία ευεξίας που απολαμβάνουν οι επισκέπτες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Σχεδιασμό και πλήρη ανάπτυξη της fitness & wellness στρατηγικής του ξενοδοχείου από τη fitness consultant, Ιωάννα Λαουμτζή.

-Εκπαίδευση 360° για τους trainers με τα απαραίτητα εφόδια για την άμεση και ορθή παροχή συμβουλών άθλησης και διατροφής που χτίζουν μια ολοκληρωμένη fitness εμπειρία.

-Premium υπηρεσίες για έναν πλήρως λειτουργικό και στρατηγικά σχεδιασμένο wellness προορισμό. Διαμόρφωση των χώρων άσκησης με προηγμένα tailor made μηχανήματα και εξοπλισμό αποκλειστικά δημιουργημένο για να συμπληρώνει και να αναδεικνύει την αισθητική του ξενοδοχείου.

Παρέχονται οι υπηρεσίες:

• Complete Fitness Consulting

• Exclusive Personal Training

• In-Room Digital Workout Sessions (Δημιουργία digital βιβλιοθήκης με εξειδικευμένα και up to date προγράμματα εκγύμνασης)

• Unique Retreats | Fitness & Corporate

Exit mobile version