Ευάγγελος Χατζηκέλης: Νέα δεδομένα στην προβολή του ξενοδοχείου με Virtual Tour 360º

Σε μία κρίσιμη περίοδο για τον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως αυτή που διανύουμε, η προβολή του ξενοδοχείου με τα κατάλληλα μέσα είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Είναι ευρέως γνωστό πως η πλειοψηφία όσων αναζητούν κατάλυμα, πλέον χρησιμοποιεί κυρίως το κινητό, δίνει έμφαση στις προσφορές και επηρεάζεται κατεξοχήν από την εικόνα πριν πραγματοποιήσει την κράτηση. Επομένως, ο ξενοδόχος, προκειμένου να προσελκύσει τον ταξιδιώτη, είναι απαραίτητο να εξασφαλίσει μια συγκροτημένη και συνεκτική online εικόνα είτε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης είτε στα social media. Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και με σωστή στρατηγική προώθησης μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος που θα μπορούσε να αναδείξει το ξενοδοχείο μέσα από το φακό του, επιτυγχάνοντας εικόνες που εντυπωσιάζουν και τραβούν την προσοχή του αποδέκτη, είναι ο Ευάγγελος Χατζηκέλης. Ο γνωστός φωτογράφος, που ειδικεύεται στην αρχιτεκτονική φωτογραφία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες φωτογραφίσεις για την προώθηση ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών, μεταξύ των οποίων και οι δύο ακριβότερες οικίες που έχουν διατεθεί προς πώληση στην Ελλάδα. Επίσης, συνεργάζεται με μεγάλα μεσιτικά γραφεία και τουριστικά πρακτορεία και δραστηριοποιείται σε όλη τη χώρα χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Αυξήστε τις κρατήσεις με μια τρισδιάστατη περιήγηση στο χώρο

Εκτός από τις φωτογραφίσεις επαγγελματικών χώρων και εγκαταστάσεων, ο Ευάγγελος Χατζηκέλης, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, φέρνει στα ξενοδοχεία μια νέα τεχνολογία που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην απεικόνιση. Πρόκειται για την τρισδιάστατη σάρωση εσωτερικών χώρων, δηλαδή τη ρεαλιστική τρισδιάστατη περιήγηση στους χώρους του ξενοδοχείου, που αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο και την τελευταία τάση στο εξωτερικό για την προώθηση επιχειρήσεων, ξενοδοχείων και την καταγραφή μνημείων.

Με τη νέα αυτή δυνατότητα, ο ξενοδόχος μπορεί να αναδείξει τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους του καταλύματός του στο διαδίκτυο  γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο Ευάγγελος Χατζηκέλης, χρησιμοποιώντας την εν λόγω τεχνολογία, σκανάρει τον χώρο και, πέραν της εικονικής περιήγησης, έχει την δυνατότητα να εξάγει φωτογραφίες και κατόψεις. Αποτελεί άλλωστε έναν πιστοποιημένο από την Google φωτογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με την εταιρεία Matterport για την τρισδιάστατη σάρωση και εικονική περιήγηση 360 μοιρών σε κτίρια και εγκαταστάσεις.

Το Virtual Tour 360º θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια ξεχωριστή εμπειρία, η οποία δίνει στον χρήστη την αίσθηση των διαστάσεων στον χώρο, με αποτέλεσμα να προσελκύει αυτόματα το ενδιαφέρον του. Είναι απόλυτα συμβατή σε υπολογιστές, tablets, κινητά και σε γυαλιά VR και σίγουρα αποτελεί το μέλλον όσον αφορά την προώθηση ξενοδοχείων και άλλων καταλυμάτων που συνδέονται με τη φιλοξενία.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το Virtual Tour 360º στο www. vhphotography.gr

Exit mobile version