Επιστρέφει το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας DISCOVERY

Η επανεμφάνιση του GHA DISCOVERY, του μεγαλύτερου προγράμματος πιστότητας στον κόσμο για ανεξάρτητα brands ξενοδοχείων, ξεκινάει επίσημα, καλύπτοντας τις ανάγκες των σύγχρονων ταξιδιωτών με περισσότερες ανταμοιβές, αναγνώριση και ευκαιρίες να γνωρίσουν ξενοδοχεία και θέρετρα στη χώρα τους ή εκτός. Διαχειριζόμενο από την Global Hotel Alliance (GHA), το πρόγραμμα, το οποίο αγκαλιάζει τις νέες τάσεις στα ταξίδια και τον τρόπο ζωής, περιλαμβάνει περισσότερα από 500 ξενοδοχεία με 35 brands σε 85 χώρες και εξυπηρετεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια μέλη. Στόχος του είναι να επεκτείνει περαιτέρω την εμβέλειά του όταν ενταχθεί το NH Hotels Group το 2022, προσθέτοντας άλλα 360 ξενοδοχεία.

Μια εκτενής έρευνα σχολίων μελών της GHA και της νέας συμπεριφοράς των καταναλωτών έδειξε ότι οι ταξιδιώτες ζητούν να ανταμειφθούν άμεσα και δίκαια, όχι μόνο για διανυκτερεύσεις αλλά και για δαπάνες, με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο. Ο όμιλος Διβάνης, ο πρώτος ελληνικός όμιλος της GHA, συμμετέχει έμπρακτά σε αυτό μέσω του προγράμματος Divani Collection Hotels DISCOVERY προσφέροντας στους πελάτες του τις μοναδικές εμπειρίες του προγράμματος. Στους σημερινούς καταναλωτές αρέσει να νιώθουν μέρος της κοινότητας και να τους δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουν εμπειρίες ξενοδοχείων ακόμα και κοντά στο σπίτι. Το GHA DISCOVERY διαμορφώνεται γύρω από τρεις έννοιες που επικεντρώνονται στα μέλη:

1. Ένα νέο νόμισμα ψηφιακών ανταμοιβών, DISCOVERY Dollars (D$).

2. Αναγνώριση, με περισσότερα επίπεδα και πολλαπλούς τρόπους προόδου και οφέλη από την πρώτη διαμονή.

3. Live Local, προσκαλώντας μέλη στα ξενοδοχεία ακόμη και χωρίς διαμονή, μέσω προσφορών και εμπειριών που περιλαμβάνουν πρόσβαση στην πισίνα, ημέρες σπα, φαγητό και πολλά άλλα.

Exit mobile version