Επαναστατικές λύσεις καθαρισμού δαπέδων από την Kärcher

Ο τομέας της φιλοξενίας έχει εξαιρετικά υψηλά standards όσον αφορά το καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, η σωστή φροντίδα των δαπέδων όμως βρίσκεται πάντα ψηλά στη λίστα με τις εκκρεμότητες των ξενοδοχείων. Είτε πρόκειται για τα δάπεδα των δωματίων είτε γι’ αυτά των κοινόχρηστων χώρων και των γραφείων, ο επαγγελματίας χρειάζεται τον κατάλληλο εξοπλισμό, προκειμένου να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στη μονάδα του. Η γνωστή εταιρεία Kärcher διαθέτει στο portofolio της μια μεγάλη γκάμα προτάσεων, που είναι κατάλληλες για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας.

H Kärcher αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων καθαρισμού με πολυετή εμπειρία. Σεβόμενη τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, όσον αφορά τον καθαρισμό και την περιποίηση των δαπέδων της επιχείρησης του, έρχεται να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις καθαρισμού που μπορούν να κάνουν πράγματι τη διαφορά τόσο σε μεγάλες όσο και σε μικρότερες ξενοδοχειακές μονάδες. Η εταιρεία διαθέτει μηχανήματα που είναι γνωστά εδώ και χρόνια για την αποτελεσματικότητα αλλά και την υψηλή τους ποιότητα, τα οποία εγγυώνται μέγιστη απόδοση καθαρισμού, εξοικονόμηση χρόνου και πόρων και δίνουν στην επιχείρηση τη δυνατότητα να εστιάσει σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό.

Ο επαγγελματίας σε πρώτο «πλάνο»

Η Kärcher προσφέρει στον επαγγελματία μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία συνοδεύεται από μηχανή καθαρισμού δαπέδου, εξάρτημα, καθαριστικά, τεχνογνωσία και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη. Με μια απλή επίσκεψη στο website της εταιρείας, ο ξενοδόχος μπορεί να συμπληρώσει τα στοιχεία του, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του για τον προγραμματισμό του ραντεβού. Ο ειδικός της Kärcher θα επικοινωνήσει μαζί του, ώστε να κλείσει την συνάντηση για την επίδειξη του εξοπλισμού στον χρόνο που τον εξυπηρετεί. Στόχος της Kärcher είναι να κάνει τη καθημερινότητα απλούστερη και ευχάριστη με ισχυρές, αποτελεσματικές και καινοτόμες λύσεις καθαρισμού. Η εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων της Kärcher, προσφέρει τη δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να προγραμματίσει σε ώρα και ημέρα που τον εξυπηρετεί, μια αναλυτική επίδειξη στο χώρο του, όπου θα ενημερωθεί για τη λύση καθαρισμού των δαπέδων της επιχείρησης του.

 

 

Exit mobile version