Ειδικές κατασκευές για ξενοδοχεία με την υπογραφή της axxion group

Ο χώρος του ξενοδοχείου απαιτεί ειδικές κατασκευές από υλικά υψηλών προδιαγραφών που συνδυάζουν αφενός τη χρηστικότητα και την ευκολία στον καθημερινό καθαρισμό και αφετέρου την υψηλή αισθητική και διακοσμητική αξία. Η εταιρεία axxion group, που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2000, μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες του ξενοδόχου, καθώς αναλαμβάνει την υλοποίηση κατασκευών για τη Reception, το εστιατόριο, το bar, τους πάγκους self service, τα έπιπλα δωματίων, το WC κ.α, με τρόπο που το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του επαγγελματία τόσο σε διαστάσεις και σχήματα, όσο και σε ακρίβεια παράδοσης βάση σχεδίων.

Ποιοτικά υλικά και άψογη κατασκευαστική εφαρμογή

Με μακρόχρονη εμπειρία και άριστη γνώση σε νέα υλικά με εξαιρετικές ιδιότητες, όπως τα Corian Solid surfaces, Ξύλο, Γρανίτης, Μάρμαρο, Quartz, HPL, Acrylics, Plexiglass, Wood panels, Inox και σίδηρος, η axxion group εξειδικεύεται στην επεξεργασία και εφαρμογή τους, επινοώντας τις κατάλληλες τεχνικά και αισθητικά λύσεις που χαρακτηρίζονται από άψογη κατασκευαστική εφαρμογή και αρτιότητα. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει ξενοδοχεία, Δημόσιους και Δημοτικούς οργανισμούς, Τεχνικές Κατασκευαστικές εταιρείες, ναυτιλιακές, νοσοκομεία, τράπεζες, αλυσίδες εστίασης, πολυκαταστήματα, και πλήθος ιδιωτών. Το όνομά της έχει συνδεθεί με σημαντικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα η αναβάθμιση του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς, η επένδυση όλων των ορόφων στα σημεία των lobby και τα ασανσέρ στο νέο κτιρίο της Beat στη Λεωφόρο Κηφισίας και η κατασκευή και τοποθέτηση των νέων Passport booths και Boarding counters του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

Η axxion group αποτελεί εγγυημένη επιλογή για έργα όπως:

Γκισέ ταμείων, που συνδυάζουν ασφάλεια, ευκολία και αντοχή στη χρήση, ανάδειξη του Brand Name, διατήρηση στο χρόνο και ευκολία στις μετατροπές.

Χώροι υποδοχής-Receptions για επαγγελματικούς χώρους και χώρους συνάθροισης, receptions και ταμεία σε οποιοδήποτε γεωμετρικό σχήμα, με μία ενιαία επιφάνεια χωρίς εμφανείς ενώσεις.

Κατασκευές HORECA: Στον κλάδο του Ξενοδοχείου, της Εστίασης και του Bar (HoReCa), έχει υλοποιηθεί ένα ευρύ φάσμα κατασκευών με νέα υλικά που πλεονεκτούν έναντι άλλων λόγω της ευκολίας στη χρήση, της καλαισθησίας και των ιδιοτήτων υγιεινής που διαθέτουν.

Καταστήματα και σημεία προβολής: Stands, βιτρίνες, ή συνεχή ράφια με καμπυλώσεις και κρυφό φωτισμό, τέλειοι κύκλοι χωρίς αρμούς και ενώσεις μπορούν να συνθέσουν μια ελκυστική κατασκευή που τραβά τα βλέμματα των πελατών.

Έπιπλα για Χώρους εργασίας: Λογότυπα, κρυφοί φωτισμοί αλλά και έπιπλα που δέχονται πάνω στις επιφάνειές τους την καθημερινή εργασία, εντυπωσιάζουν με τις ιδιαίτερες γραμμές τους και τα πολυτελή υλικά που τα αποτελούν.

Κουζίνες & μπάνια: Αν το ζητούμενο είναι η απουσία αρμών και ενώσεων συνήθως χρησιμοποιούνται ως βασικό υλικό τα Corian Solid Surfaces. Η εταιρεία χρησιμοποιεί για πάγκους κουζίνας και μπάνιου υλικά όπως Quartz, Γρανίτη, Μάρμαρο, HPL κ.α.

Παράλληλα, η axxion group αναλαμβάνει κατασκευές για πλοία και γιωτ, εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις κτιρίων, νοσοκομείων και εργαστηρίων και ειδικές κατασκευές με πρωτοπορία στο σχήμα και το στυλ, που ακολουθούν πιστά την έμπνευση και τις οδηγίες του μελετητή του έργου.

Exit mobile version