Δυναμική η παρουσία της Digimark στην XENIA 2023

Η εταιρεία Digimark συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Xenia 2023 που διεξήχθη από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στο περίπτερο μας στο HALL 1/ STAND A39, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να βρουν καινοτόμες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν λύσεις για Unbreakable Internet Connectivity με συσκευές Peplink, IP τηλεφωνικά κέντρα με δυνατότητες διασύνδεσης με το PMS που διαθέτει το κατάλυμα, συστήματα Access Control και ειδικές λύσεις για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και Airbnb, λύσεις Cyber Security για Cloud Backup και Disaster Recovery, Business Software για διαχείριση παγίων και παρακολούθηση εργασιών, Managed IT Services, ICT Infrastructure και Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων και Ψηφιοποίησης Αρχείων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η Digimark επενδύει στον κλάδο του τουρισμού, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει πολλές εγκαταστάσεις, προσφέροντας πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις.

Με την συμμετοχή της στην έκθεση η Digimark αποβλέπει στην περαιτέρω εδραίωση της ως τεχνολογικός πάροχος στον κλάδο του Τουρισμού και του Hospitality.

Exit mobile version