Δημιουργήστε την απόλυτη εμπειρία διαμονής με την υπογραφή της Fresh Line

Τα τελευταία χρόνια η συμπεριφορά των ταξιδιωτών και οι απαιτήσεις τους από ένα ξενοδοχείο έχουν αλλάξει σημαντικά. Η πλειοψηφία των επισκεπτών αναζητά μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα amenities που προσφέρονται στο μπάνιο. Οι πελάτες δεν ψάχνουν απλώς για ένα σαπούνι, ένα σαμπουάν ή ένα conditioner. Αναζητούν προϊόντα φυσικά, από τοπικές πρώτες ύλες και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα αρώματα, τα οποία «σφραγίζουν» τις αναμνήσεις που οι επισκέπτες θα πάρουν μαζί τους.

Εμπιστευτείτε τη δύναμη των φυσικών προϊόντων

Amenities υψηλής ποιότητας για ξενοδοχεία που ανταποκρίνονται στις νέες απαιτήσεις προσφέρει η Fresh Line, μια κορυφαία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του φυσικού καλλυντικού από το 1992. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε σαμπουάν, conditioner, αφρόλουτρα, χειροποίητα σαπούνια και προϊόντα για spa ο ξενοδόχος μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής του, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες. Οι σειρές Cotton & White Tea και Aegean Sea Breeze, που διατίθενται σε πρακτικές ξενοδοχειακές συσκευασίες, αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και υπόσχονται να «ξυπνήσουν» τις αισθήσεις των επισκεπτών ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Για το spa του ξενοδοχείου η εταιρεία διαθέτει 9 ολοκληρωμένες σειρές αρωματοθεραπείας σώματος, πλούσιες σε αιθέρια έλαια με διαφορετική δράση που θα προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

Amenities για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Τα ξενοδοχειακά amenities της Fresh Line αποτελούν μια εγγυημένη επιλογή για ξενοδοχεία που επιθυμούν να παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους. Η εταιρεία χρησιμοποιεί φόρμουλες που περιλαμβάνουν πλήθος αιθέριων ελαίων, εκχυλίσματα, βιολογικά λάδια, βιταμίνες και δραστικά συστατικά με κλινικά αποδεδειγμένη δράση, που είναι σίγουρο ότι θα «απογειώσουν» την ταξιδιωτική εμπειρία και θα αφήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από το ξενοδοχείο.

 

 

Exit mobile version