Coral Mylo Pro: Η Τεχνητή Νοηµοσύνη στην Υπηρεσία της Ασφάλειας Πισίνας

Το πρόσφατο τραγικό περιστατικό του πνιγµού της 8χρονης σε κατασκήνωση στη Χαλκιδική υπογραµµίζει την επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση των µέτρων ασφαλείας στους χώρους υδάτινων δραστηριοτήτων. Με τον αριθµό των πνιγµών να παραµένει παγκοσµίως ανησυχητικά υψηλός, η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών µπορεί να διαδραµατίσει καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη τέτοιων τραγωδιών.

Η Coral Mylo Greece & Cyprus παρουσιάζει το Coral Mylo Pro, µια πρωτοποριακή, βραβευµένη λύση που συνδυάζει την τεχνητή νοηµοσύνη µε την αδιάκοπη επιτήρηση, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και προστασίας στις πισίνες. Κατασκευασµένο στο Ισραήλ, το Coral Mylo Pro λειτουργεί ως ο πρώτος ψηφιακός “ναυαγοσώστης” παγκοσµίως, αξιοποιώντας προηγµένους αλγορίθµους AI.

Πώς λειτουργεί το Coral Mylo Pro

Το σύστηµα παρακολουθεί την πισίνα 24/7 µέσω ειδικών οπτικών αισθητήρων υψηλής ευκρίνειας και αισθητήρων κίνησης και πίεσης, τόσο πάνω από την επιφάνεια του νερού όσο και υποβρυχίως. Χρησιµοποιεί τεχνητή νοηµοσύνη και µοντέλο εκπαιδευµένο επι σειρά ετών σε χιλιάδες κινήσεις (distress pre-drowning movements) ανθρώπων και παιδιών από αληθινά περιστατικά, οι οποίες αποτελούν σοβαρές ενδείξεις για πιθανό πνιγµό.  Είναι σε θέση να διαχωρίζει τις κινήσεις πνιγµού από τις συνηθισµένες κινήσεις παιχνιδιών µε το νερό (βουτιές, κολύµβηση κ.λπ.). Επίσης αναγνωρίζει παρατεταµένη µερική ή ολική ακινησία κάτω από το νερό και συνδυάζοντας όλα τα δεδοµένα εκδίδει άµεσες ειδοποιήσεις σε πραγµατικό χρόνο, τόσο µέσω ενσωµατωµένης σειρήνας υψηλής έντασης και φωτισµού LED, όσο και µέσω ειδικής εφαρµογής σε έξυπνα τηλέφωνα και έξυπνα ρολόγια.

Οικονοµικά Οφέλη και Εξοικονόµηση Πόρων

Το Coral Mylo Pro λειτουργεί ως ένας ακούραστος, 24/7 ναυαγοσώστης, συµβάλλοντας στη µείωση του λειτουργικού κόστους. Ενώ η ελληνική νοµοθεσία -ορθά- απαιτεί την παρουσία πιστοποιηµένων ναυαγοσωστών ανάλογα µε το µέγεθος και τη χρήση της πισίνας, η ενσωµάτωση του συστήµατος µπορεί να ενισχύσει την επιτήρηση και να προσφέρει οικονοµία πόρων µακροπρόθεσµα.

Το µέλλον της ασφάλειας στις πισίνες

Για τους υπεύθυνους ασφάλειας και τους ξενοδόχους, το Coral Mylo Pro αποτελεί µια επένδυση που ενισχύει τόσο την ασφάλεια όσο και την αξιοπιστία των εγκαταστάσεών τους. Με την τεχνητή νοηµοσύνη να λειτουργεί ως ακούραστος και απερίσπαστος ψηφιακός “ναυαγοσώστης”, οι επισκέπτες µπορούν να απολαµβάνουν το νερό µε ηρεµία, ενώ οι τουριστικές επιχειρήσεις ενισχύουν τη φήµη τους προσφέροντας ασφαλείς εγκαταστάσεις.

Σε έναν κόσµο όπου η ασφάλεια και η πρόληψη πρέπει να αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες, το Coral Mylo Pro προσφέρει την ιδανική λύση για την αναβάθµιση των µέτρων ασφαλείας στις πισίνες, συνδυάζοντας την προηγµένη τεχνολογία µε την ανθρώπινη φροντίδα.

Συµµόρφωση µε διεθνή πρότυπα και προστασία ιδιωτικότητας

Το Coral Mylo Pro πληροί τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένου του διεθνούς προτύπου ASTM F3698-24, εξασφαλίζοντας τη συµµόρφωση µε τις παγκόσµιες απαιτήσεις για την ασφάλεια των πισινών. Επιπλέον, σέβεται απόλυτα την ιδιωτικότητα των λουοµένων, συµµορφούµενο µε τον Γενικό Κανονισµό Προστασίας Δεδοµένων (GDPR). Θολώνει τα σώµατα, δεν καταγράφει ούτε αποθηκεύει δεδοµένα, προστατεύοντας έτσι απόλυτα τα προσωπικά δεδοµένα των χρηστών.

Εύκολη Εγκατάσταση και Προσαρµοστικότητα

Άµεση εγκατάσταση: Ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά χωρίς ανάγκη ειδικών υποδοµών ή διακοπή της λειτουργίας της πισίνας.

Προσαρµοστικότητα: Το σύστηµα, µε τη χρήση ενός ή περισσοτέρων Coral Mylo Pro, µπορεί να προσαρµοστεί στις συγκεκριµένες διαστάσεις κάθε πισίνας, εξασφαλίζοντας πλήρη κάλυψη χωρίς τυφλά σηµεία.

 

Exit mobile version