Comfort Stay: Ένας επίγειος παράδεισος για αποδράσεις εντός της Αττικής

Οδεύουμε πια επίσημα προς το καλοκαίρι. Οι περισσότεροι από εμάς ένα πράγμα έχουμε ανάγκη αυτή την περίοδο. Μερικές στιγμές χαλάρωσης και ένα διάλειμμα από την απαιτητική μας καθημερινότητα, ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε με ηρεμία ένα βιβλίο, να έρθουμε σε επαφή με τη φύση, να ξεκουραστούμε και να χαρούμε τον ήλιο, γεμίζοντας τις μπαταρίες μας. Μπορεί οι αποδράσεις να έχουν ταυτιστεί στη συνείδησή μας με την επαρχία. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο νομός Αττικής έχει πολλά να προσφέρει, αρκεί κάποιος να ξέρει που να ψάξει. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο για όλο το χρόνο, κοντά στο αεροδρόμιο της Αθήνας, το “Comfort Stay”.

 

Υψηλού επιπέδου διαμονή μέσα στη φύση

Το “Comfort Stay” είναι ένα συγκρότημα, το οποίο έχει χτιστεί σε ένα κτήμα 4 στρεμμάτων. Ο επισκέπτης μπορεί να νιώσει τη ζεστή μεσογειακή φιλοξενία, το μπλε του ουρανού και το έντονο φως του Αττικού ήλιου και να περιπλανηθεί ανάμεσα σε ελαιόδεντρα, πεύκα, οπωροφόρα δέντρα, παρτέρια με μεσογειακά βότανα και πανέμορφα λουλούδια, σε μια ήσυχη γειτονιά με καλοσυνάτους ανθρώπους. Αποτελείται από εννέα μοναδικά σχεδιασμένα δωμάτια διαφορετικού στυλ που διαθέτουν υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και διακόσμηση με άμεση και ασφαλή πρόσβαση στον κήπο του συγκροτήματος. Ιδιαίτερη φροντίδα έχει δοθεί στα χρώματα αλλά και στο φωτισμό ώστε να δημιουργείται μια ήρεμη και άνετη ατμόσφαιρα για τον επισκέπτη -ακόμη και στην περίπτωση που θέλει να εργαστεί στο laptop του.

 

Οι παροχές των δωματίων περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με ιδιαίτερη επιμέλεια στην υγιεινή και καθαριότητα των χώρων. Είναι ένα κατάλυμα ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες, φιλικές παρέες, επαγγελματίες. Αν αναζητάτε έναν χώρο που να συνδυάζει την άνεση, την χαλάρωση, την απλότητα και την καλαισθησία, το “Comfort Stay” είναι η ιδανική επιλογή σε σχέση με κάθε άλλο κατάλυμα στην Αρτέμιδα.

Ένα ζεστό “καλώς ήρθατε” για κάθε επισκέπτη

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του συγκροτήματος είναι η “ψυχή” του, που δεν είναι άλλη από την ιδιοκτήτριά του, τη Μαρία. Η Μαρία γέννημα θρέμμα Αθηναία με σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό καθώς επίσης και σπουδές Τουρισμού εργάστηκε στη Σαντορίνη, στην Κεφαλονιά και στην Αθήνα πριν συναντήσει το πεπρωμένο της στην Αρτέμιδα. Το “Comfort Stay” είναι για την ίδια κάτι παραπάνω από οικογενειακή επιχείρηση. Είναι μια απόδραση, ο δικός της παράδεισος, που θέλει να τον προσφέρει σε κάθε επισκέπτη. Η εξοχική κατοικία των γονέων της – τόπος ξεγνοιασιάς, και ανάπαυλας τα καλοκαίρια- έγινε ο αγαπημένος της τόπος όπου αισθάνεται πραγματικά τον επισκέπτη ως φιλοξενούμενό της. Η γαλήνη στα χρώματα του μπλε ουρανού και τα αρώματα από τα φυτά και τα λουλούδια είναι το δώρο της σε κάθε επισκέπτη.

 

Όλα τα δωμάτια, τα οποία είναι διακοσμημένα με διαφορετικό στυλ και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, έχουν πρόσβαση στον κήπο που αποτελεί ιδανική επιλογή για διάβασμα ή απόλυτη χαλάρωση στη σκιά των δέντρων τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, ανάμεσα στο πράσινο. Μια πραγματική όαση σύντομης αναψυχής και χαλάρωσης!

 

Αν, λοιπόν, αναζητάτε ένα προορισμό κοντά στην Αθήνα, που να σας δημιουργεί όμως το συναίσθημα ότι βρίσκεστε μακριά από αυτή, η Ανατολική Αττική και ειδικά η Αρτέμιδα, είναι μια περιοχή με ιστορία, όμορφες αμμουδιές, καθαρές θάλασσες, αρχαιολογικούς χώρους και φιλόξενους ανθρώπους, που προσφέρεται για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου. Ό,τι και αν χρειαστείτε σε σχέση με αγορές, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, τράπεζες, ιατρική περίθαλψη, φαρμακεία, παραλίες θα το βρείτε στην Αρτέμιδα, μια παραθαλάσσια πόλη που απέχει από το “Comfort Stay” περίπου 1 χλμ. Στην πόλη μπορείτε να απολαύσετε δραστηριότητες όπως επίσκεψη σε αρχαιολογικού χώρους, κολύμπι, wind surf, kite surf, πεζοπορία και γεύσεις ελληνικής κουζίνας σε παραδοσιακές ταβέρνες δίπλα στο κύμα. Άλλοι κοντινοί προορισμοί για μονοήμερες εκδρομές είναι τα Σπάτα, η Βραυρώνα, το Πόρτο Ράφτη, το Σούνιο, το Ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το επίνειο της, ο Πειραιάς.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Exit mobile version