Athens Flair: Νέα σουίτα για μοναδική κινηματογραφική εμπειρία διαμονής

Το ξενοδοχείο Athens Flair εγκαινίασε μια νέα σουίτα, την Ciné Flair Suite και προσκαλεί τους επισκέπτες του να ανακαλύψουν μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία διαμονής.

Η Ciné Flair Suite αποτελεί μια κομψή σουίτα 33μ² σχεδιασμένη με γνώμονα την κομψότητα και την άνεση, με βελούδινα κλινοσκεπάσματα, άνετο κρεβάτι και chic διακόσμηση.

Ωστόσο, την ’’παράσταση’’ κλέβει η βεράντα 25 m² με έναν υπερσύγχρονο βίντεο-προβολέα εξωτερικού χώρου και ένα θερμαινόμενο υδρομασάζ, για να απολαύσετε στιγμές απόλυτης ξεκούρασης. Οι διαμένοντες στη Ciné Flair Suite θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την εκτενή ταινιοθήκη με κλασικές και σύγχρονες ταινίες ή να επιλέξουν τις αγαπημένες σας ταινίες μέσω του Wi-Fi υψηλής ταχύτητας. Η ‘’cine εμπειρία’’ συμπληρώνεται από ένα εξαιρετικό μενού, που περιλαμβάνει λαχταριστά σνακ όπως ποπ-κορν, πίτσα κτλ. αλλά και τα ποτά της αρεσκείας σας.

Αν είτε είστε λάτρης του σινεμά είτε απλά αναζητάτε μια μοναδική εμπειρία ξενοδοχείου, η Ciné Flair Suite είναι η τέλεια επιλογή. Ανεβάστε την διαμονή σας στο επόμενο επίπεδο και ζήστε την απόλυτη εμπειρία διαμονής & διασκέδασης.

*Το ξενοδοχείο Athens Flair τελεί υπό το Management της εταιρείας Hotelising

Exit mobile version