«Αστραφτερά» ξενοδοχεία επιλέγει το 90% των ταξιδιωτών

Πάνω από 9 στους 10 ταξιδιώτες δήλωσαν σε πρόσφατη έρευνα της Tripadvisor ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιλογής ξενοδοχείου είναι η καθαριότητα, με την σχετική πιστοποίηση να είναι σημαντική για την πραγματοποίηση κράτησης.

Μάλιστα, η Tripadvisor λάνσαρε και το εργαλείο «Travel Safe», ώστε οι ταξιδιώτες να είναι σε θέση να ενημερώνονται από τις επιχειρήσεις μεταξύ άλλων για:

-Τις λίστες ελέγχου υγείας και ασφάλειας: Αξιοποιώντας την εξειδίκευση από οργανισμούς δημόσιας υγείας και ενώσεις βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μπορούν να κοινοποιούν τα μέτρα ασφαλείας απευθείας στη σελίδα τους στην Tripadvisor.

-Το φίλτρο Αναζητήσεων, που επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα τα ξενοδοχεία που εφαρμόζουν προληπτικά μέτρα ασφάλειας.

-Τις κριτικές ταξιδιωτών: Μια νέα φόρμα κριτικής καλεί τους χρήστες να αξιολογούν τα μέτρα ασφαλείας και να κοινοποιούν τις εμπειρίες τους σε άλλους ταξιδιώτες.

-Ερωτήσεις και Απαντήσεις με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης: Οι χρήστες μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέγουν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουν, έχοντας δωρεάν πρόσβαση στο checklist του κέντρου διαχείρισης της Tripadvisor.

Exit mobile version