Αναβαθμίστε την εμπειρία διαμονής με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nemeseas

Οι σύγχρονες τάσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο απαιτούν την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής αισθητικής για τους επισκέπτες που βασίζονται στις νέες τεχνολογίες και είναι σε θέση να αναβαθμίσουν την εμπειρία διαμονής. Με τον τρόπο αυτό, ο ξενοδόχος μπορεί να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα έσοδα της επιχείρησής του. Μια «έξυπνη» υπηρεσία, κατάλληλη για τουριστικά καταλύματα, έχει δημιουργήσει η Younet Digital Life, μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Digital, που επενδύει στην καινοτομία δημιουργώντας tailor-made υπηρεσίες για επιχειρήσεις.

Ένα επαναστατικό Plug-in για online κράτηση ξαπλώστρας

Πρόκειται για το Nemeseas, ένα πρωτοποριακό Plug-in για online κράτηση ξαπλώστρας, ομπρέλας ή τραπεζιού για ξενοδοχεία, παραλίες και beach bar. Το συγκεκριμένο Plug-in (πρόσθετο) για το CMS (Content Management System) του WordPress της Younet Digital Life,, δίνει τη μοναδική δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακής απεικόνισης της πραγματικής διάταξης μιας παραλίας, μιας πισίνας, ενός ξενοδοχείου ή ενός beach bar χάρη στην τεχνολογία Drag and Drop Visualisation. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, ο επισκέπτης του ξενοδοχείου είναι σε θέση να πραγματοποιήσει online την κράτησή του απευθείας από το κινητό του ή οποιαδήποτε συσκευή έχει στη διάθεσή του, διαλέγοντας την τοποθεσία, την ημερομηνία και ώρα άφιξης, καθώς και την ομπρέλα, την ξαπλώστρα ή το τραπέζι που επιθυμεί. Παράλληλα, επιβεβαιώνει την κράτησή του εισάγοντας τα στοιχεία πληρωμής και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα ένα massage στο spa του ξενοδοχείου.

Το Nemeseas παρουσιάζει μια σειρά από πλεονεκτήματα που αξίζει να λάβει υπόψη του ο ξενοδόχος, όπως:

-Η δυνατότητα του πελάτη να επιλέξει επιπλέον υπηρεσίες και προϊόντα καταλόγου

-Η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση σε όλα τα Website

-Αυτόνομο Plug-in της επιχείρησης

-Δεν υπάρχει συνδρομή

-Δεν υπάρχουν προμήθειες ή μεσάζοντες

-Διαφοροποιεί την επιχείρηση από τους ανταγωνιστές

-Βοηθάει στον καλύτερο προγραμματισμό προμηθειών και προσωπικού

Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι τα οφέλη από την επιλογή του Nemeseas είναι σημαντικά, καθώς βελτιώνει το Customer Care και μπορεί να ενισχύσει τα έσοδα του ξενοδοχείου, αναβαθμίζοντας αισθητά την online παρουσία. Αποτελεί μια υπηρεσία εξαιρετικά φιλική για τους χρήστες κινητών και εγκαθίσταται εύκολα με τρία απλά βήματα. Ο ενδιαφερόμενος καλείται απλώς να κατεβάσει και να μεταφορτώσει το Plug-in στο επίσημο site του ξενοδοχείου και να προχωρήσει στη συνέχεια στη δημιουργία πλάνου και την προσθήκη υπηρεσιών ή προϊόντων.

Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές δυνατότητες του Nemeseas

Ο μηχανισμός Nemeseas προσφέρει τις εξής δυνατότητες:

-Επιλογή για σχεδιασμό πλάνου παραλίας, πισίνας ή και τα δύο

-Σχεδιασμός με απεριόριστες δυνατότητες

-Επιλογή 2 διαφορετικών μεγεθών πλάνου για μέγιστη προσαρμογή

-Δυνατότητα δημιουργίας δραστηριοτήτων (Ενημέρωση του χρήστη για επιπλέον δραστηριότητες, όπως water sports, beach bar, beach sports κ.ά)

-Δυνατότητα εισαγωγής πληροφοριών τοποθεσίας (pet friendly, πρόσβαση σε ΑΜΕΑ)

-Δυνατότητα δημιουργίας πακέτων προσφορών ( π.χ: Combo: 2 καφέδες της επιλογής σας)

-Δυνατότητα λειτουργίας ”Ελάχιστη Κατανάλωση” σε ξαπλώστρες και τραπέζια

-Σύστημα διαχείρισης κρατήσεων

-Μέθοδοι πληρωμής (Πληρωμή Online ή κατά την άφιξη)

Η Younet Digital Life είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που δημιούργησε Plug-in για online κράτηση ξαπλώστρας, ομπρέλας και τραπεζιού για ξενοδοχεία, παραλίες και beach bar, στοχεύοντας να αποτελέσει ένα πολύτιμο σύμμαχο για τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου και να συμβάλλει στη μέγιστη βελτίωση της εμπειρίας του επισκέπτη. Πρόκειται για μια εταιρεία που ξεχωρίζει στο κομμάτι του Digital Marketing, προσφέροντας πλήθος υπηρεσιών σε ξενοδοχεία όπως Web Design, Web Development, Graphic Design, Social Media Marketing, Email Marketing, Web Hosting, Vertical Analysis κ.α.

Exit mobile version