Ανανεωμένο ΔΣ για τον ΕΟΤ – Παραμένουν στις θέσεις τους Γκερέκου και Φραγκάκης

Με ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο συνεχίζει την πορεία του ο ΕΟΤ. Στις θέσεις τους παραμένουν η πρόεδρος ‘Αντζελα Γκερέκου και Γ.Γ Δημήτρης Φραγκάκης, ενώ νέος αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ζήκος που έχει διατελέσει σε θέσεις υψηλής ευθύνης στο Δημόσιο και έχει εμπειρία ετών στον τουριστικό τομέα. Παράλληλα, νέα μέλη στο ΔΣ αποτελούν οι:

Σταύρος Μήτσης: Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού με πολυετή και επιτυχημένη δραστηριότητα ως ξενοδόχος.

Μαρίνα Εφραίμογλου: Οικονομολόγος με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα και επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα.

Σταυρούλα Σαλούτση: Έχει διατελέσει σύμβουλος και επικεφαλής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο χώρο της ναυτιλίας καθώς και ΥΠΘ τουρισμού.

Σταύρος Μανούσος: Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και νομικός σύμβουλος εταιρειών.

Δρ. Γιώργος Παπατζανής: Μηχανικός λογισμικού με εξειδίκευση στην ανάπτυξη εύχρηστων καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών, τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και στην προσβασιμότητα (accessibility).

Στηβ Βρανάκης: Επικεφαλής δημιουργικού (creative director) με θητεία στη Google ως επικεφαλής του Creative Lab της Google για περισσότερα από 10 χρόνια και πρώην ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Καθηγητής Νικόλαος Σταμπολίδης: Καθηγητής αρχαιολογίας, γενικός διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης και μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Σταύρος Τσακίρης: Σκηνοθέτης, με πλούσιο βιογραφικό και σπουδές, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Exit mobile version