Ολοκληρώθηκε το πρώτο Idea Platform του CapsuleT

Με την επιλογή των 3 νικητών ολοκληρώθηκε τo πρώτο Idea Platform του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator. Η λήξη του προγράμματος έλαβε χώρα μέσω μίας ξεχωριστής διαδικτυακής εκδήλωσης στην οποία έδωσαν το παρών συμμετέχοντες, κριτές, μέντορες, ομιλητές καi εκπρόσωποι των στρατηγικών συνεργατών του προγράμματος.

Η κατάταξη των 3 ομάδων που αναδείχθηκαν νικήτριες διαμορφώθηκε ως εξής: το 1ο βραβείο και το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ έλαβε η ομάδα της mintQR, το 2ο βραβείο και το χρηματικό έπαθλο των 2.000 ευρώ έλαβε η ομάδα της Trip Tailor, ενώ τέλος το 3ο βραβείο και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ έλαβε η ομάδα της Tourmie.

Στο πρώτο Idea Platform οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν πρακτική καθοδήγηση στην προσπάθειά τους να μετουσιώσουν την ιδέα τους σε μία πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία. Τα workshops που πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας, από “Design Thinking” και “Product Design” έως “Digital Marketing και “Pitching Skills”.

Exit mobile version