51.000 επισκέπτες έδωσαν το «παρών» στη 16η HORECA

Χιλιάδες επιχειρηματίες  του Τουρισμού, της Καφεστίασης και της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας έδωσαν δυναμικό “παρών” στην HORECA 2022 και πραγματοποίησαν εκατοντάδες εποικοδομητικά ραντεβού με τους  500 εκθέτες. Οι εκθέτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους και δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο από τον αριθμό των επισκεπτών, που έφτασε τις 51.000 όσο και από το γεγονός ότι όλοι τους ήταν decision makers που ήρθαν αποφασισμένοι να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Στην διοργάνωση HORECA 2022 η KAFEA TERRA

Μεταξύ των εκθετών, στην HORECA έδωσε δυναμικό «παρών» η εταιρεία KAFEA TERRA. Πραγματοποίησε το παγκόσμιο λανσάρισμα του καφέ μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης illy Costa Rica, στη μοναδική στον κόσμο συσκευασία υπό πίεση που διατηρεί τον καφέ φρέσκο έως και 3 χρόνια. Ο συγκεκριμένος κωδικός έχει δημιουργηθεί από την illycaffé αποκλειστικά για την Ελλάδα και την εταιρεία. O single origin illy Costa Rica αρχικά θα διατίθεται μόνο για επαγγελματική χρήση σε συσκευασία 1.5kg (βαρελάκι). Πρόκειται για την συσκευασία ορόσημο όπου ο καφές ωριμάζει μέσα στο δοχείο καθώς περισσότερα αρώματα προσκολλώνται στα έλαια του καφέ και απελευθερώνονται αργά μετά το άνοιγμα. Το Costa Rica συνδυάζει φρουτένια αρώματα εσπεριδοειδών με έντονες νότες μελιού, καραμέλας και βανίλιας. Έχει κρεμώδες σώμα και γλυκιά επίγευση. Μέσα στο 2022 οι καταναλωτές που θέλουν να το απολαύσουν στο σπίτι τους θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Costa Rica και σε κάψουλα iperespresso illy. Επίσης, σύστησε για πρώτη φορά και τη νέα σειρά χαρμανιών Dimello “THREE CONTINENTS”. Πρόκειται για 3 χαρμάνια με πιστοποιημένο καφέ RFA από 3 ηπείρους, Αμερική, Ασία και Αφρική, που έχουν παραχθεί με σεβασμό στο μικροκλίμα και το ιδιότυπο οικοσύστημα της κάθε ηπείρου. Tο νέο χαρμάνι Harvest, 100% Arabica παρουσίασε ο Distillo που εξυψώνει την μάρκα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια με στόχο τη σταθερή ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Ολοκληρωμένες λειτουργικές λύσεις παρουσίασε η ΙΚΕΑ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και το περίπτερο της IKEA. Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο IKEA for Business, οι επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης του κλάδου εστίασης και ξενοδοχείων είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν προσιτές και όμορφες λύσεις για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση ενός ξενοδοχείου με προϊόντα ΙΚΕΑ. Στο περίπτερο της ΙΚΕΑ παρουσιάστηκαν πέντε ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του κλάδου για να μεταμορφώσουν τον χώρο τους σε έναν όμορφο χώρο φιλοξενίας, προσφέροντας στους επισκέπτες τους μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Συγκεκριμένα, το κοινό της έκθεσης είχε την ευκαιρία να δει ζωντανά τέσσερις ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο του υπνοδωματίου. Άνετα και όμορφα κρεβάτια, φτιαγμένα από ανθεκτικά και φυσικά υλικά, που συνοδεύονταν από προτάσεις εύχρηστων κομοδίνων με μίνιμαλ αισθητική για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο δωματίου. Ευρύχωρες και λειτουργικές ντουλάπες, με πρακτικούς χώρους για τα ρούχα και τις αποσκευές, απαραίτητες για την άνετη διαμονή σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα. Τις προτάσεις ολοκλήρωναν μικροέπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ για τη διαμόρφωση ενός όμορφου και ζεστού χώρου. Παράλληλα, στο περίπτερο της ΙΚΕΑ, παρουσιάστηκε μία ολοκληρωμένη πρόταση για ένα άρτια εξοπλισμένο και καλοσχεδιασμένο εστιατόριο / καφέ / χώρο πρωινού ενός ξενοδοχείου.

Exit mobile version